2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

106 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من این ماه پریودم طول کشید امروز روز ۱۴هست و من لکه بینی دارم دکتر سونو انجام داد گفت هیچ کیستی نداری رحم نرمال هست .بعد گفت تخمدانات حالت تخمدان تنبل هستن .

من هیچ وقت پریودم نامنظم نبوده نمی‌دونم این تنبلی که گفت در چه حدی مشکل سازه یا نه.کسی تجربه ای از تنبلی داره؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

من تنبلی تخمدان خیلی خفیف دارم

تخمدان چپم فقط تنبله

تخمدان راستم سالمه

ی ماه سر موعد و نرمال پریود میشم

ی ماه عقب میندازم و غیرنرمال پریود میشم

برا بارداری هم ۶ ماه اقدام بودم ماه پنجم اونم با دارو باردار شدم ک افتاد 

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

کم خونی روی طولانی شدن پریود خیلی تاثیر داره به رحم و تخمدان فشار میاد 

شروع کن قرص آهن خوردن چند روز که بخوری قطع میشه

بعد که پریودیت تمام شد برو دنبال درمان تنبلی

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم خونی روی طولانی شدن پریود خیلی تاثیر داره به رحم و تخمدان فشار میاد  شروع کن قرص آهن خوردن ...

حالا دکتر قرص آهن داد دارم مصرف میکنم ولی هنوز قطع نشده البته الان در حد لک بینی هست.اصلا دکتر هیچی از درمان تنبلی نگفت .فقط گفت جلوگیری طولانی نباید بکنید   

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
من تنبلی تخمدان خیلی خفیف دارم تخمدان چپم فقط تنبله تخمدان راستم سالمه ی ماه سر موعد و نرمال پریو ...

من کلا پریودم نرمال بوده به جز این ماه اصلا نمی‌دونم علایم تنبلی چیه فقط یه مدتها ریزش مو دارم

من دو تا بچه دارم فقط بچه اولم سخت باردار شدم که مشکل از شوهرم بود.نمیدونم این چی بود دیگه .بچه میخوام اما نه حالا از طرفی میترسم بدتر بشه این تنبلی

من کلا پریودم نرمال بوده به جز این ماه اصلا نمی‌دونم علایم تنبلی چیه فقط یه مدتها ریزش مو دارم من د ...

منم نداشتم راستش

ریزش مو با الگوی مردانه بخاطر تنبلی تخمدان هستش

بهتره دکتر بری آزمایش هورمونی بدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

منم نداشتم راستش ریزش مو با الگوی مردانه بخاطر تنبلی تخمدان هستش بهتره دکتر بری آزمایش هورمونی بدی

باشه عزیزم ممنون

باشه عزیزم ممنون

فداتشم 💖🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا دکتر قرص آهن داد دارم مصرف میکنم ولی هنوز قطع نشده البته الان در حد لک بینی هست.اصلا دکتر هیچی ...

۴ الی ۵ روز طول میکشه تا قطع بشه

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍