سلام دوستان من این ماه پریودم طول کشید امروز روز ۱۴هست و من لکه بینی دارم دکتر سونو انجام داد گفت هیچ کیستی نداری رحم نرمال هست .بعد گفت تخمدانات حالت تخمدان تنبل هستن .
من هیچ وقت پریودم نامنظم نبوده نمیدونم این تنبلی که گفت در چه حدی مشکل سازه یا نه.کسی تجربه ای از تنبلی داره؟
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کم خونی روی طولانی شدن پریود خیلی تاثیر داره به رحم و تخمدان فشار میاد شروع کن قرص آهن خوردن ...
حالا دکتر قرص آهن داد دارم مصرف میکنم ولی هنوز قطع نشده البته الان در حد لک بینی هست.اصلا دکتر هیچی از درمان تنبلی نگفت .فقط گفت جلوگیری طولانی نباید بکنید
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!