2777
2789

هروقت با شوهرم میرم خرید زنگ میزنن چیزاتو خریدی؟!!

مادرشوهرم همش میپرسه همه چیزا رو خریدی؟!

خواهرشوهرم دم به دیقه میگه فلان چیزو خارجی بگیر...

تو شهر ما رسمه چند قلم جنس رو هم داماد بگیره. شوهر من هیچی نگرفته حتی یه سوزن. منم زیاد بهش سخت نمیگیرم چون دستش تنگه. 

حالا بنظرتون منم چیزامو کامل بگیرم یا نه؟؟

وسعمم نمیرسه البته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا همونجوری ان. ولی خودشون نوبتشون بشه تا تهش بدون اینکه تو رو خبر کنن کاراشون پیش میبرن .....بدون اطلاع تو هرکاری انجام میدن

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

بدور از اینکه درگیر این چشم و همچشمی ها و تلافی ها شدی

مطمئن باش هرچی بخری برای خودته

اگه خوب بخری و به اندازه خودت خیرشو میبینی اگه کم گرفتی و مارک بد هم بعدا خودت اذیت میشی نه خواهرشوهرت و مادرشوهرت

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

رسم ما اینه ۵ تکه وسایل داماد باید بخره تلویزیون زیر تلویزیون یخچال .تخت وکمد. ب نظرمن وقتی وضع خانواده ات نمیرسه بگذار اون بخره وهرچیزی رو طبق وضعیت خانوادت بردار نه طبق نظر بقیه

اونا همونجوری ان. ولی خودشون نوبتشون بشه تا تهش بدون اینکه تو رو خبر کنن کاراشون پیش میبرن .....بدون ...

دقیقا همینه. نوبت خودشون که میشه هرچی به ضررشون باشه انجام نمیدن

واااااااااای چقدر دوس دارم بزنم تو دهن افرادی مثل تو استارتر،، اگه دعوا و طلاق برای آینده میخای از الان رو بده،، تجربه ثابت کرده کسی که از اول پاشو سفت گذاشته زندگی موفق تری داره،، ببین نینیسایت ی ها رو همه دارن می‌نالند چون اول چیزی نگفتن

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
اولا بزار بگن شما کاری که خودت صلاح میدونی انجام بده  دوما چطور طفلی پدر شما بایدددد بگیره ولی ...

خواهر جان تازه من یتیمم پول پس انداز ده سالمه. ولی اونا انگاری توقعشون زیادی بالاست

دقیقا همینه. نوبت خودشون که میشه هرچی به ضررشون باشه انجام نمیدن

حالا اولاشه جز دردسرا و مشکلات چیزی عاید نمیشه ازشون. فردا روزی پولی پیدا کنن جایی برن تفریحی دورهمی تنها کسی که خبرش نمیکنن عروسه

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم