2777
2789
عنوان

آلرژی نوزاد

3325 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان.دختر من دوماهشه.بالا میاورد و تو خواب ترش میکرد و گریه میکرد.روصورتشم جوشای قرمز میزنه.بردمش دکتر جوشاشو ک دید گفت الرژی ب مروتئین داره.و اینکه ترش میکنه هم یعنی از الرژی رفلاکس گرفته.بهش رانیتیدین داد و گفت شیرخشک مخصوص الرژی بگیرم تا جوشاش خوب شه.من ببلاک اچ ا،اپتامیل پپتی و امتحان کردم،هم جوشاش خوب نشد هم با خوردن اینا هز دهن و دماغ بالامیاورد.نمیدونم چیکارکنم.جوشاش ی طوریه ک درمیاد چربش میکنم میره،دوباره بعد چند ساعت درمیاد.یعنی تشخیص دکتر درست بوده؟الان شیرشو عوض کردم بسومیل پلاس معمولی گرفتم.بالا زیاد نمیاره،اما جوشاش همونجوری هستن.چیکارکنم جوشاش بره؟و اینکه رانیتیدین و ادامه بدم یا قطع کنم؟

پُشتِ تمام آرزوهای تو "خدا" ایستاده است... کافیست به "حکمت"ش ایمان داشته باشی تا "قِسمتَ"ت سرِ راهَت قرار بگیرد... او را بخوانید تا شما را اجابت کند

چقد اشتباه تایپی

بیومیل منظورم بود😃😁

پُشتِ تمام آرزوهای تو "خدا" ایستاده است... کافیست به "حکمت"ش ایمان داشته باشی تا "قِسمتَ"ت سرِ راهَت قرار بگیرد... او را بخوانید تا شما را اجابت کند

عکس از جوشای صورت نیتیت میدی ببینم

من دخترم ۱۰ ماهشه از اول نوزادیش هنینطور دونه های ریز میزد 

اما رفلاکس نداشت خداروشکر

دکترشم گفت حساسیته و چیزی نیس خوب میشه یه پمادم داد تریامیسنولون که گفت هربار دونه زد بزن روزی دو سه باز لایه نازک بزن.

خوب میشه بعد دوسه روز باز دوباره ۴.۵روز بعد درمیان بیشترم اطراف دهن و چونه اش هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس از جوشای صورت نیتیت میدی ببینم من دخترم ۱۰ ماهشه از اول نوزادیش هنینطور دونه های ریز میزد  ...

الان عکس ندارم عزیزم،این بیشتر روی گونش با پیشونیشه.الان دخترت خوب شده؟

سلام دختر من از 15 روزگی دون های قرمز رو صورتش زد و ما تا 26 روزگی صبر کردیم و هی خنکی و درمان های خانگی اصلا بهتر نشد. دکتر بردیم که گفت آلرژیه و رفلاکس خفیفم داره. من رانیتیدین بهش دادم تا 4 ماهگی. جوشاش هم همون موقع پماد فلوئوسینولون داد با یه قرص برای سه روز. به هفته نکشید رفع شد.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

بابا خانوما من نمی دونم دکترای شما چجوری این تجویزارو می کنن. اولا که باید بچه آلرژی داره ببرین پیش متخصص آلرژی نه اطفال بعدم باید تست آلرژی بگیره ازش بد قطع کنه چیزی رو. اونم تو این سن که بچه انقدر نیاز به آهن داره ور داشته الکی قطع کرده. من پارسال که پسرم آلرژی داشت بردمش کلینیک صبا گفت به غذا آلرژی نداره به فصل آلرژی داره.

کاش نتیجه رو بگید که یه تایپیک مفید برای کسایی باشه که مشکل مشابه دارند

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷