2777
2789

انتخابای بد همیشه همینطوری انجام میشن، وقتی خودتو متقاعد میکنی که هیچ گزینه دیگه‌ای نداری.

اروين د يالوم

من اینو قبول ندارم نظرشما چیه؟

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆

قبول دارم

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا موافقم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خیلی چیزا میتونه باشه 

انتخاب اشتباه بخاطر فقر 

انتخاب اشتباه بخاطر عدم پشتوانه خانوادگی 

انتخاب اشتباه بخاطر احساساتی بودن غلبه احساس بر عقل

و ناامید بودن و .....

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
خیلی چیزا میتونه باشه  انتخاب اشتباه بخاطر فقر  انتخاب اشتباه بخاطر عدم پشتوانه خانوادگی ...

اما در اون شرایط اون شخص نمیتونه بیشتر از اون حد باشه

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆

بنظرمن اغلب انتخابای اشتباه در همون لحظه درست ترین کار ممکن بودن

هیچکس وقتی اشتباه میکنه همون موقع نمیدونه که اشتباهه بعدها متوجه میشه پس ادم نباید بابت انتخاباتش پشیمون بشه

بنظرمن اغلب انتخابای اشتباه در همون لحظه درست ترین کار ممکن بودن هیچکس وقتی اشتباه میکنه همون موقع ...

منم همین نظرو دارم