2777
2789
عنوان

با تک تک سلول های بدنم ازش متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 46 پست

و اااییی باور م نمی شه حتی طرف کا ر نداره حتما افسرده هم هست 

دختر چه قصد جدییی ؟ اگر جدی بود بی کا ر نمی گشت 

۷ سا ل ۱ عمره 

تو رو خد ا خود ت از این جهتم نجات بده 

چو ن می دو نم چی می کشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پس چرا همچین بلایی سرخودت میاری؟ تنهایی چیز خوبی نیست ولی هولناک هم نیست میشه یادش گرفت و باهاش ...

اخه الان دارم واسه ازمونم اماده میشم اگه شکست بخورم تو ازمونم چی میترسم کات کنم ازمونم نابود شه تمام زحمات چندین سالم حیف شه

و اااییی باور م نمی شه حتی طرف کا ر نداره حتما افسرده هم هست  دختر چه قصد جدییی ؟ اگر جدی ب ...

ی کار نیمه وقت داره اما بهش اعتمادی نیس از چند سال پیش مشغول این کاره 

من افسرده تر از اونم بخدا هررررر روز ب خاطر عمری ک پاش گذاشتم گریه میکنم هررررر روز

الان دارم واسه ازمونم اماده میشم اگه شکست بخورم تو ازمونم چی میترسم کات کنم ازمونم نابود شه تمام زحم ...

یه وقفه بده به رابطه

کات نکن ولی در ارتباط هم نباش

بعد آزمونت سر صبر کات مبکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اخه الان دارم واسه ازمونم اماده میشم اگه شکست بخورم تو ازمونم چی میترسم کات کنم ازمونم نابود شه تما ...

من ۱ با ر تو‌۱ ازمون مهم کا ت کرد م نمره م‌از همیشه بهتر شد 

وقتی ادم ها رو از ته قلبت بندازی ا شغالی راحت می شی 

ی کار نیمه وقت داره اما بهش اعتمادی نیس از چند سال پیش مشغول این کاره  من افسرده تر از اونم بخ ...

ا للن با کاذر تمام وقت نمی شه خرج‌زندگی رو‌داد‌

چرا به خودت توهین می کنی تو این رابطه 

خب اگر از عمر گذشته ت ناراحتی نذار ۱ روز دیگه هم بهش اضافه شه 

نمیذاره  محاله اجازه بده

مگه اجازت دست اونه؟

تووبه عنوان یه آدم عاقل حق داری که انتخاب کنی با یه نفر باشی یا نباشی

بهترین روزاتو داری میدی میره سر چی اخه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من ۱ با ر تو‌۱ ازمون مهم کا ت کرد م نمره م‌از همیشه بهتر شد  وقتی ادم ها رو از ته قلبت بندا ...

ماه قبل ۲۵ روز کات بودیم بلایی ب سرم اومد ک خدا میدونه 

از حملات پانیک بگیر 

تا ریزش موهام و افسردگی و توهم و....

داغون شدم 

اشتباه کردم وقتی برگشت قبولش کردم😭

مگه اجازت دست اونه؟ تووبه عنوان یه آدم عاقل حق داری که انتخاب کنی با یه نفر باشی یا نباشی بهترین ر ...

واقعا بهترین روزای عمرم رو گذاشتم پای این رابطه ی پوچ 

میدونی ؛ بیشتر از همه دلم ب حال خودم میسوزه یعنی حسرت این سال هاست ک نمیذاره الان زندگی کنم من مدام حسرت گذشته رو میخورم