2777
2789
عنوان

کسی میتونه خواب تعبیر کنه؟

1301 بازدید | 52 پست

خواب دیدم خونه خواهرم رفتم. همه جا خراب و کثیفه. همه با هم قهرن و جو سنگینی داره خونه. یه سری چیزا سر جاش نیست. مثلا دوش حموم رو کنار سینک نصب کردن و با فشار دادن ظرف مایع ظرفشویی شیر دوش باز میشه! یا توی یخچال چیزی برای خوردن نیست. فقط شکلات بود. یه سگ سفید خونگی مرده رو لای نایلون سفید توی یخچال گذاشته بودن. داشتم در یخچالشونو می‌بستم که یهو یه ملخ از یخچال پرید بیرون و هرکار کردم بکشمش یا بگیرمش نتونستم. روی اجاق گاز توی یه ماهیتابه خیلی خیلی بزرگ فقط یکم ته‌دیگ از قبل و بال مرغ گذاشته بودن گرم بشه و خواهرم حواسش بود که من بر ندارم اون غذا رو.

تعبیرش چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه بده. خوابتو به کسی تعریف نکن اگه کسی چیز خوبی نگه به ضررت هست 

بلدین؟منم بگم؟؟

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

بنظرم خواب پریشونه تعبیر نداره 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه کتاب دارم از رو اون میگم. اگه تو کتاب باشه تعبیرش، میگم بهتون

من دیشب خواب دیدم رفته بودیم یه جایی یه جایی مثل زمین کشاورزی بود...اونجا یع پسری بود من خیلی ازش خوشم اومد حالا از طریقی که شد شمارشو گرفتم (قبلا این پسررو توی یکی از خواب هامم دیدم و باهاش وارد رابطه شدم ولی بعدش فهمیدم دوست دختر داره)اخه این چه خوابیهه

روز بعدش یع پیرمردی به مادرم پیشنهاد ازدواج داد واسع یکی نمیدونم ولی مامانم گفت اون یه شخصی سارینا رو میخاد و اینا...

(حس میکنم پدر همین پسره بود)

و یجورایی احساسم میگه این پسره یکی از فامیل های دورمون هست

چون توی زمین های کشاورزی شهرستانمون دیدم این خابو

روز بعدش با دوستام رفتیم ی جای عجیب

که جهار تا ردیف دو نفره بود من جامون نشد و رفتیم صندلی اوردیم...

استاد اومد و امتحان گرفت من داشتم تقلب میکردم اون هی تذکر میداد اخرشم عصبانی شدم کلی داد زدم

بعدش که نمیدونم زنگ خورد بچه ها رفتن بیرون و اون پسرع هم اونجا بود

من رفتم کنارش نشستم اون منو بغل کرد درمورد همین مساله ازدواج مامانم هم راجبش حرف زدم خیلی ارومم کرد پسره اصلا یه ارامش عجیبی داشت

خیلیی ارامش خوبی داشت

دو باره توی خوابم میبینمش

تعبیر دارع؟

چند هفته پیشم دیدم با پسرعمم به اجبار ازدواج کردم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
تعبیر خواب بلدی منم بگم

نه راستش بلد نیستم دیدم خیلی درهم برهم خواب دیده گفتم بنظر من خواب پریشونه وگرنه بازم نمیدونم تعبیر داره یانه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من دیشب خواب دیدم رفته بودیم یه جایی یه جایی مثل زمین کشاورزی بود...اونجا یع پسری بود من خیلی ازش خو ...

اینکه چند بار کسی رو تو خواب می بینی احتمالا داره بهت فکر میکنه. در مورد خوابت هم به خاطر اشتباه کس دیگه شما رو سرزنش خواهند کرد.  

میشه تعبیر تقریبی که از خوابم میدونی رو بگی؟

گلم بهتره تعبیر نکنیم تا اتفاق نیفته. با خودت بگو خیره انشاالله. بعضی شبا همه خوابای پریشان می بینن. احتمالا این خوابت هم از اونه. من دلم روشنه هیچ اتفاق بدی نمی افته