2777
2789

سلام

من امسال قبول شدم.

یک شهری که نزدیک شهر خودمونه.

مثلا تصور کنین ۲ ساعت راهه

یعنی شهر بزرگ قبول نشدم. شهرستانیم

خودم اصلا برای این رشته درس نخونده بودم. برای رشته های دیگه خونده بودم

الان اصلا نمیدونم برم یا نه

چون خیلی گسترده هست. درساش زیادن. کارش سخته. 

درساش شیرین هست ولی خب سختی کارش زیاده.

شما اطرافتون داخلی دارین؟ فوق دارن یا همون داخلی موندن؟

راضیه؟ نیست؟ نظرشون؟ نظرتون؟

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز باید با اساتید خودتون مشورت کنید....ما که چند تا متخصص داخلی تو شهرمون داریم ، فوق تخصص هم داری ...

فوق آره

ولی کلی راهشه برای درس خوندن

تبریک میکم عزیزم

من تازه هفته ی پیش بورد دادم،قلب خوندم

ما هم یه سال اول عین داخلیا کشیک میدادیم و روتیشن میرفتیم.به نظر من که خیلی شیرین و حذابه.فوق های خیلی خوبی هم داره و قبولی فوق هاش هم اصلا سخت نیست.اکه گوارش غدد ریه بخونی درامد خوبی داره

حتی فوق های نفرو هماتو هم میشه استریت رفت اکه علاقه دارین

باید ببینی علاقه ت ب چیه

گسترده ست ولی شیرینه

تبریک میکم عزیزممن تازه هفته ی پیش بورد دادم،قلب خوندمما هم یه سال اول عین داخلیا کشیک میدادیم و روت ...

سلام خانم دکتر

حالتون چطوره؟

سال یکی سخت بود؟

فوقاش سخت نیست؟ واقعا؟ آره غدد مثلا یا ریه و گوارش دوست دارم

قبولیش راحته؟ حالا نه کشکی باشه

ولی خوبه؟

سلام خانم دکترحالتون چطوره؟سال یکی سخت بود؟فوقاش سخت نیست؟ واقعا؟ آره غدد مثلا یا ریه و گوارش دوست د ...

سلام عزیزم🌷🌷

نه ب خدا از قلب خیلی اسون تره حالا باز شاید شهر ب شهر فرق داشته باشه ولی ما سال یک ساعت هفت و نیم میومدیم ،مورننیگ نمیرفتیم ،ساعت نه و نیمم توی پاویون بودیم😅بقیه ی کارا تلفنی با اینترن هماهنگ میکردیم یا به همدیگه میسپردیم

شیفت ها هم اگه ظرفیت پر بشه و انصرافی نداشته باشین خیلی راحت کاور میشه.ما از وز اول سال یکی شبی چهار ساعتو حتما میخوابیدیم ولی توی قلب ممکن بود نیم ساعتم پلک روی هم نذاریم

ب عنوان رشته ی ماژور خیلی رسته

والا من هرکدوم از سال بالایی ها رو ددیم که یخ ذره هم درس خون بودن همه همون سال یا یک سال بعد رفتن حتی اونایی که رتبه بورد نبودن،نمیدونم چطوری البته باید بپرسین

سلام عزیزم🌷🌷نه ب خدا از قلب خیلی اسون تره حالا باز شاید شهر ب شهر فرق داشته باشه ولی ما سال یک ساع ...

مرسی ازتون ممنونم

شما میدونین داخلی خود تخصصش پروسیجر دار هست یا نه؟

آخه قلبیا تقریبا برا همه نوار قلب میخوان خیلیا هم اکو

ولی داخلی نه. درسته؟

سلام عزیزم🌷🌷نه ب خدا از قلب خیلی اسون تره حالا باز شاید شهر ب شهر فرق داشته باشه ولی ما سال یک ساع ...

ببخشید اگه امکان داره دانشگاه محل تحصیلتونو میتونین بگین؟

چون گفنین فوق زیاد میداده

خواستم بدونم کدوم دانشگاست

مرسی ازتون ممنونمشما میدونین داخلی خود تخصصش پروسیجر دار هست یا نه؟آخه قلبیا تقریبا برا همه نوار قلب ...

والا پروسیجر هست دیدم اساتید هم توی مطب انحام میدن مثلا BMA, تپ پلور ،اسیت.یا مثلا قدیمی تر ها توی شهرایی که کمبود فوق داره اندوکولون یا برونکو میکنن.

درسته که پروسیجر نداره ولی خب تعداد ویزیت و بیمارش زیااااااده.

مادر دوستم داخلیه ،توی شهر کوچیک کشیک مقیمی ICU میده شبی ۱۰ تومن😅

ببخشید اگه امکان داره دانشگاه محل تحصیلتونو میتونین بگین؟چون گفنین فوق زیاد میدادهخواستم بدونم کدوم ...

اگه اجازه بدین نگم ولی یکی از دانشکاه های تیپ یکه ،تهران و مشهد و شیراز و اصفهان نیست

اگه اجازه بدین نگم ولی یکی از دانشکاه های تیپ یکه ،تهران و مشهد و شیراز و اصفهان نیست

متشکرم🩷🩷

فکر نمیکردم خانم دکترام نی نی سایت بیان شبا😅😅

من که فعلا بیکارم ولی

موفق باشی قشنگم