2777
2789
عنوان

بعد از 15 سال زندگی به برادرم تلفن کردم گفتم دیگه نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4050 بازدید | 80 پست
وای نه اینطوری نبود که،  اولاش انقد خوب بود چند ساله روانی شده

دلیلش چیه درست بشو نیست ؟

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه رو نذار این احمق میخاد با بچه زجرتچن بده مهریه و تمام حقوقتو بزار اجرا اموالشو‌توقیف کن حتی ...

نه ببره بچه رو مشکلی ندارم،  بچه ش مثه خودش میشه و اینکه من برم سرکار نمیتونم خرج دو نفر رو بدم 

میگه تو اونی نیستی که میخام،  تو مثلا پزشک نیستی اگه به جای تو خانوم فلانی بود وضعیت من جور دیگ ...

حالا شغل خودش مگه چیه

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
قوی باش بگو منم نمیخوامت برو به جهنم  حق و حقوقمو بدی تف هم تو روت نمیندازم پول جمع کن طلا ...

بش گفتم نمی توتم منم میرم خونه رو میبرم جای مهریه یه فرصت دو ماهه هم بده کار پیدا کنم، به احترام این همه سال هم بیا لج نکنیم 

میگه نه تو احترام به من نذاشتی ده سال پیش شش سال پیش فلان کارو کردی ووووو

خوب تو چرا نمیرینی بهش بگو اره پسر فلانی ام جای تو بود خوب بود

میگم تو چیکار کردیمگه میگه سفر رفتیم میگم سفر که تو چیدی پولش خودت دادی منم اومدم، منت نذار

میگه خواهرت چرا شاغله تو نیستی میگم بابا شوهرش پنج جا کار میکنه الانم شوهرش بش گفته نمیخاد بری بشین خونه چی میگی

بش گفتم نمی توتم منم میرم خونه رو میبرم جای مهریه یه فرصت دو ماهه هم بده کار پیدا کنم، به احترام این ...

وای این مثل شوهر منه الان همه چی داریم ولی گذشته رو ول نمیکنه همش شخم میزنه منم دارم جدا میشم

وای این مثل شوهر منه الان همه چی داریم ولی گذشته رو ول نمیکنه همش شخم میزنه منم دارم جدا میشم

علت اصلی مشکل شما چیه 

به من میگه مثه خانوم های همکارم نیستی مثه فلانی نیستی هیچی نیستی بعد از 15 سال