2777
2789
عنوان

بعد از 15 سال زندگی به برادرم تلفن کردم گفتم دیگه نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4049 بازدید | 80 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا ولی روزایی که تعطیله و این خونه س ما همین وضعمونه

کار خودت رو انجام بده هر چی که میدونی درسته.شما که نمیتونی اخلاق شوهرت رو عوض کنی.به خودت برس .به خونت برس.هر کی بدی میکنه به خودش میکنه .جواب باید پس بده

کار خودت رو انجام بده هر چی که میدونی درسته.شما که نمیتونی اخلاق شوهرت رو عوض کنی.به خودت برس .به خو ...

میدونی داره بدتر میشه،  قبلا دو هفته یه دفعه اینجور میشد الان دیروز که غر و دعوا و حرف های گذشته دوباره صبح بیدار شده دراز کشیده رو مبل همون حرف های دیروز میگه

میدونی داره بدتر میشه،  قبلا دو هفته یه دفعه اینجور میشد الان دیروز که غر و دعوا و حرف های گذشت ...

به نظرم‌ چون خودش نمیتونه به اهدافش برسه داره اینجوری میکنه.نذار حالت رو خراب کنه و مریض بشی.واسه خودت زندگی کن و هدف بذار.یا علی بگو و بهترین کار و از نظر خودت انجام بده

بی خیالش.خودش مشکل داره.خودت رو مشغول کن با هر چی که حالت رو بهتر میکنه

اره مشکل که داره ادم عادی انقد حرفمیزنه؟ رفتم نهار درست کنم قابلمه رو گرفت همه پیازاایخورد شده رو ریخت سطل اشغال

بخدا من ادم بدی نیستم، بالاخره کسی بی اشتباه نیست،  میگف درستو ادامه ندادی خب چجور واقعا نون هم ...

میدونم قرار نیس که همه تحصیلات عالیه داشته باشیم.زرنگه خودش قشنگ بسازه زندگی رو

به نظرم‌ چون خودش نمیتونه به اهدافش برسه داره اینجوری میکنه.نذار حالت رو خراب کنه و مریض بشی.واسه خو ...

دقیقا و میگه تو بیا کمک کن میگم بابا نمیشه مثلا میگه سه میلیارد پول بیار وسط میگم خو از کجا من سه میلیون پول تو حسابم نیست که

میدونم قرار نیس که همه تحصیلات عالیه داشته باشیم.زرنگه خودش قشنگ بسازه زندگی رو

میگه من سعی کردم نشد تو انجام بده صد دفعه میگم بابا در توانم نیست فارسی حرف میزنم دوباره از اولض

دقیقا و میگه تو بیا کمک کن میگم بابا نمیشه مثلا میگه سه میلیارد پول بیار وسط میگم خو از کجا من سه می ...

اره بابا.سه میلیارد که داشته باشی کار نیاز نداری.شما مشکلی نداری خواهر.قوی باش.اهمیت به حرفهاش نده