2777
2789
عنوان

بچه ها تاحالا جونتون غمگین بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 61 پست
ن عزیزم میدونه گند زده بخاطر ابروش رفته ک یوخ یکی تف نکنه تو صورتش 

اره خانوادمم همینو میگن 

میگن از ترس ابروش رف

خانوادشم همش میگفتن ب کسی نگید علت جداییو 

اما منه خر همش دلم میسوزه‌براش و‌توفکرشم 

از طرفی متنفرم ک بازندگیم بازی شد و‌بادروغ‌اومدن حلو و منو از ی دختر شاد ب ی ادم افسرده تبدیل کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این چیزایی ک تو میگی طلاق بهترین راه حل بوده بخدا این برا تو مرد زندگی نمیشد محبت کلامی خالی ب چ ...

ب دردی نمیخوره اما هرسری دلت و نرم میکنه و خام میشی و‌وابسته تر و یکی مث من ک هم عقلم میگ بهترین کاره از طرفی دلم میگ دیگ عاشف نمیشی و همش محبتاش یادم میان🥲

کاملااا درکت میکنم  خیلی بلاتکلیفی بدیه😔

اره نه میتونی بچه بیاری نه میتونی اعتماد کنی نه میتونی برا اینده برنامه بریزی تو این دو سال که برگشتم چند بار بیرونم کرده که اوایل مقاومت میکردم کتک میخوردم زجرم میداد نمیرفتم عید پارسال دو روز تموم همش حمله میکرد بهش با خودم میگفتم نه من نمیرم خونه پدرم برنگشتم که برم دوباره ولی دیروز نذاشتم یدونه هم بزنه منی که محال بود بدون کیف و کارت پول بیام بیرون دسته خالیه خالی وقتی گرفت پرتم کنه بی مقاومت اومدم بیرون حتی کرایه نداشتم بیام تا خونه بابام قرارم با خودم این بود اینبار اینکارو کرد برم حرم امام رضا گوشیمم خاموش کنم ولی اس و پاس پرتم کرد بیرون دو ساله دارم میگم خدایا اینکه منو اینجوری سرگردون میکنه هزارتا خونه بهش بده ولی کاری کن تو یدونش هم جا نداشته باشه خیلی حس بی پناهی میکنم وقتی راحت بیرونم میندازه

اره نه میتونی بچه بیاری نه میتونی اعتماد کنی نه میتونی برا اینده برنامه بریزی تو این دو سال که برگشت ...

وای چطور با این ادم موندی🥲تو عقد اینطور نبود؟چن ساله ازدواج کردی؟

وای چطور با این ادم موندی🥲تو عقد اینطور نبود؟چن ساله ازدواج کردی؟

۹ساله عقد طولانی نداشتیم تو نامزدی تقریبا بود من هی میخواستم بهم بزنم بابام آشتیمون میداد الانم بابام میگه این همه دخترا ازدواج کردن دارن زندگی میکنن فقط تو یه نفر نمیتونیا این زخم زبونا اتیشم میزنه رفتن سفر خانوادم موندم خونه گفتم برم با این زخم زبونا کجا مامانمم از وقتی اومدم نگاه تو صورتم نمیکنه بابام میگفت الان میای بعد یادته اون دفعه یه اشاره کرد دوییدی رفتی نمیگه چه به سرم میارن که اینجور حیرون میشم 

۹ساله عقد طولانی نداشتیم تو نامزدی تقریبا بود من هی میخواستم بهم بزنم بابام آشتیمون میداد الانم بابا ...

الهیی عزیزم 

ایشالا خدا همون راهی ک بهتره سرراهت بزاره و شوهرتم متوجه این رفتارای بدش بشه

به خانوادت بگو همه ک همچین زندگی ندارن

ادم ارامش میخاد

الهیی عزیزم  ایشالا خدا همون راهی ک بهتره سرراهت بزاره و شوهرتم متوجه این رفتارای بدش بشه به ...

نه اونا معتقدن همه همینن و شوهر تو خیلی هم خوبه انقدر باورم نداشتن از خدا خواستم از این به بعد هرکی قضاوتم کرد سرش بیاد حتی خانوادم بابام میگه ببین شوهر فلانی معتادم هست چجوری میچسبه به شوهرش انگار اون کار خوبی میکنه یا اینو نمیگن که شوهر اون تو بدترین کارها هم که به سرش اورده گفته میخوامت نه مثل شوهر من که داعم پسم میزنه مرسی از دعای خیرت امیدوارم خدا بهترین هارو پیش روی شما هم بذاره 

نه اونا معتقدن همه همینن و شوهر تو خیلی هم خوبه انقدر باورم نداشتن از خدا خواستم از این به بعد هرکی ...

حق داری چی بگم

هرکس واقعا شرایط خودش خیلی سخته ادم نمیدونه چی بگه…

منم بعضی وقتا باخودم میگم فلانی با چ‌سختیا زندگی کرد

کاش منم عروسی میکردم ادامه‌میدادم شاید خوب میشد نمیدونم واقعا تصمیم کیری سخته

حق داری چی بگم هرکس واقعا شرایط خودش خیلی سخته ادم نمیدونه چی بگه… منم بعضی وقتا باخودم میگم فلانی ...

نه اگه تو عقد جدا شدی که خیلی خوب کردی ببین ما سختیای دیگران رو میبینیم فقط اما خوبیاشون که نمیگن به ما یا نمیبینیم مثلا شوهر من وضعش خوبه ظاهرا خونه ماشینه نسبتا خوب داره بقیه علی الظاهر میگن تو دیگه چی میخوای از زندگی اما نیستن ببینن کنترل مالی زندگی صده صد با خودشه کن اختیار هیچی ندارم تو زندگی و از اونور مثلا دختر فامیل نزدیمون شوهرش معتاده شغل درست نداره وضع مالیش بده میگن اهان ببین اون که بدتر از تو هم هست چطور مونده خوب اونا خبر ندارن اون اگه مونده چون اگه مبلغ کمی هم شوهرش دربیاره در اختیار خانوادست چون هرچقدرم ادم بی مصرفیه تو بدترین شرایط و گندکاریاش این حسو به زنش داده که من دوستت دارما ترکم نکنیا اینا چیزای باطنیه که ماها ازش بی خبریم و میگیم چطور فلانی موند پای زندگی من نموندم من اگه به خودم بود ۵ سال پیش که مصمم به طلاق بودم و سال های کمتری تلف کرده بودم جدا میشدم اما خانوادم بد کردن در حقم نذاشتن

نه اگه تو عقد جدا شدی که خیلی خوب کردی ببین ما سختیای دیگران رو میبینیم فقط اما خوبیاشون که نمیگن به ...

ی چیزی بگم 

فکر میکنی من نمیدونم تاپیکام خوندی یا نه

شوهرم خیلی محبت میکرد ک عاشقتم و فلان 

هرسریم بخاطر این محبتا بهش فرصت میدادم برای خوشحالیمم هدیه میخرید

اما کاراش عذابم میدادن

اینکه من همه تلاشمو کنم قمار نکنه اما پول تو سایت میذاش خودکشی کرد ترسی وجودمو گرف

یا ی بار دوسه روز همو ندیده بودیم کلی دلم براش تنگ شده بود و گف بخابم بیام پیشت فهمیدم مواد مصرف کرده و چرت و‌پرت میگف

اینکه قبلن اعتیاد بمواد داشته بود و جاشو داده بود الان به قمار

یا همون دروغایی ک گفته بودن مصرف دارو هایی ک چندسال داش و با خودم میگفتم چ مشکلی بوده چرا نگفتن چرا اینقد احساس خستگی میکنه 

من ی سال این اقا میشناختمو اینهمه مشکل 

هرچیزی درجای خودش سختی داره…

نه اگه تو عقد جدا شدی که خیلی خوب کردی ببین ما سختیای دیگران رو میبینیم فقط اما خوبیاشون که نمیگن به ...

دیدی میگی بلاتکلیفی منم این حسو داشتم 

نکنه عروسی کنم دوباره قمار کنه

نکنه بچه بیارم بدتر بشه یا مشکل بیشفعالیش به بچم ب ارو برسه

نکنه قمارو بزاره کنار اعتیادش برگزده ی بی اعتمادی شدیدی وجودمو گرف

نکنه این خستگیا زیاد بشن زیر ی سقف و….

یادباید ریسک میکردمو‌ادامه‌میدادم یا نه تموم کنم همون تو عقد

دیدی میگی بلاتکلیفی منم این حسو داشتم  نکنه عروسی کنم دوباره قمار کنه نکنه بچه بیارم بدتر بشه ...

منم‌پدرم اول ک فقط قمارش‌بود میگف درستش کن

اما بقیه چیزا ک فهمید اونم گف جداشو