2777
2789
عنوان

بچه ها تاحالا جونتون غمگین بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 61 پست
ی چیزی بگم  فکر میکنی من نمیدونم تاپیکام خوندی یا نه شوهرم خیلی محبت میکرد ک عاشقتم و فلان&nb ...

نه نخوندم ولی الان گفتی کامل دستم اومد چی میگی چون شوهر خودم هم به شدت مواقع اشتی اهل محبت کلامی بغل و بوس و اینا بود حتی تا سه ساله اول زندگی به شدت منتمو میکشید به شدت زبون میریخت برام اهل شام بیرون بردن بهت خوشبگذره مسافرت های خوب ولی خوب تو عصبانیت اوایل تحدید بود وفوحش بعد یکی دو سال کتک ها شروع شد منظور اینه این دوتارو باید بچینی کنار هم و میبینی که محبت ها هدیه ها به اون رفتارها نمی ارزه زندگی سالم باید حد معقول از ابراز احساسات و در کنار رفتارهای امن برای زندگی رو داشته باشه دعوا و قهر باشه اما با حس امنیت 

اینم بگم شدت عواطف همسر به مرور کم میشه هنوزم ده سالم بگذره هستا اما چون تو باور نمیکنی کم کم اونم کم میشه اول سلامت روان و سلامت راه زندگی مهمه

نه نخوندم ولی الان گفتی کامل دستم اومد چی میگی چون شوهر خودم هم به شدت مواقع اشتی اهل محبت کلامی بغل ...

افرین دقیقا همینه همه چی تعادلش خوبه 

ادم ی زندگی اروم داشته باشه ن اینقد نگرانی و فکر و خیال

توهم اینطور ک تعریف میکنی اوایل زندگیت خوب بوده

ببین شوهرت مشاور نمیاد حیفه اینهمه سال زندگی کردی خراب بشه یا سعی کن ‌موقع عصبانیت دهن ب دهنش نزاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی میگی بلاتکلیفی منم این حسو داشتم  نکنه عروسی کنم دوباره قمار کنه نکنه بچه بیارم بدتر بشه ...

اگه رسیک میکردی و ادامه میدادی مطمعن باش اون رفتارها ترک نمیشد اصلا یعنی باید با همه بدیاش به زندگیت دعوتش میکردی من شوهرم عصبی بود میگفتم خوب اره ولی دیگه منم عصبانیش نمیکنم اونم قطعا روز های مهم باهام خوبه دیگه تو زندگی  زیر سقفم کلا صمیمیت و رابطه زناشویی صمیمیمون میکنه بیشتر اما هم روز عقد عصبانی شد و زیر گوشم با غضب ترسناک گفت دوست دارم الان بزنم زیره این میز همه چیو بهم بریزم(چون فقط کیک رو خانواده من دیر تحویل گرفتن) شب عروسی با من حرف نزد کلا فردای عروسی هم تو خونم صحرای محشر بود نمیدونم مشکل جنسیش چیه چون اون رابطه زناشویی کامل و درست هم هیچ وقت بینمون شکل نگرفت همین الان ۵ماهه رابطه نداشتیم یعنی ریسکی که کردم نتیجه بدتر شدن بود

افرین دقیقا همینه همه چی تعادلش خوبه  ادم ی زندگی اروم داشته باشه ن اینقد نگرانی و فکر و خیال ...

نه عزیزم خوب نبود اینا همه توهم خوب بودنه محبت و شام بیرون همش در کنار وحشی بودناش سختگیریاش و عصبانیتاش بود اگه به مرور کتک و اذیتاش بیشتر شد چون اوایل ترس داشت از ابرو از فهمیدن مادر پدرم از طلاق الان دیگه همه میدونن و همه راه هارو رفتیم ترسی نداره نه گلم مشاوره نمیاد به هیج وجه 

اگه رسیک میکردی و ادامه میدادی مطمعن باش اون رفتارها ترک نمیشد اصلا یعنی باید با همه بدیاش به ز ...

اره واقعا 

مشاورم میگف ادامه بدی باید امادگی همه چیزو داشته باشی 

دوباره بدهی‌ بیاد یا با مشکلی دوباره سمت چیزی بره 

و….

ادم گاهی اوقات میگ خودش بدرک بچه ای گناه داره این‌وسط بیاد…

ادم واقعا نمیدونه چی کنه ادامه دادن درسته با ندادن

تو هم حق داشتی 

منم الان این فکرا خیلی میکنم ک با صمیمت و‌محبت و ارامش میتونستم درستش کنم و شاید اینقد دوستم‌داشت درست میشد اما خوب ادم از اینده خبرنداره…

نه عزیزم خوب نبود اینا همه توهم خوب بودنه محبت و شام بیرون همش در کنار وحشی بودناش سختگیریاش و عصبان ...

ای بابا اون سریم ک تا‌پای طلاق رفتی و برگشتی به‌قولت دیگ قبحش‌ریحته میدونه هستی

چی بگم

خودت فکر‌کن ببین جدابشی‌با همه مشکلات وابستگیا‌زخم زبونا و.. میاونیدکنار بیای

اره واقعا  مشاورم میگف ادامه بدی باید امادگی همه چیزو داشته باشی  دوباره بدهی‌ بیاد یا ب ...

حق داری طبیعیه این فکرارو میکنی الان ولی مشاورت درست گفته من بعضیا میگفتن نمیشه ادما عوض نمیشن میگفتم وا چرا نشه اونا با من فرق داشتن من میتونم ولی نشد میدونی جدایی خیلی بده اما سن که بره بالا و جدا شی میبینی تو شده سی و سه سالت مثلا شوهرت سی و پنج سالش پسره تازه انگار سن ازدواج و باروریشه اما زن دیگه داره سن باوریش و به طبع فرصت های ازدواج مجددش از بین میره من خیلی عاشق بچه نیستم ولی اگه میتونستم الان احتمالا بچم ۵سالش بود ندارم چون با این مرد نمیشد بچه بیارم الان مامانم ادعا داره بابام عوض شده ولی یک اینکه مامانم زیاد سر هرچیزی بحث میکرد با بابام سر خانواده بابام و این چیزا دیگه نمیکنه دو اینکه مادر بزرگم دعوا مینداختشون که اون مرد پس واقعا مادرم نباید نسخه خودشو برا من بپیچه من هرچقدر صبوری میکنم مادرم بازم به چشم مقصر میبینتم در حالی که قرار نیست همه ادما عوض شن چون اون عوض نشده معنیش این نیست من تلاش نکردم مطمعنم بهترینا پیش روته انشالله فقط به ازدواج فکر نکن برنامه داشته باش و بون ازدواح باید برات پیش بیاد اگه ادم خودش زیاد دنبالش باشه انگار چیز خوبی در نمیاد

حق داری طبیعیه این فکرارو میکنی الان ولی مشاورت درست گفته من بعضیا میگفتن نمیشه ادما عوض نمیشن میگفت ...

اره حرفات خیلی درسته

خیلی خوشحال شدم از همصحبتی باهات

امیدوارم بهترینا پیش روت قرار بگیره

واقعا ما حقمون زندگی خوبه

توهم بخاطر اخلاقای شوهرت مجبور بودی از ی سری خاسته هات مث بچه بزنی تا ببینی‌وضعیت خودت چی‌میشه🥲

بعضی چیزا ربطی ب صبوری ما ندارن خودشخص باید بخاد تغیر کنه

اونی‌ک سر ی‌دیر اومدن کیک اینقد قشقرق بپاکرده مشخصه‌چطور میشه‌ تو ادامه زندگی

دلتنگی بعد طلاق طبیعیه فکرکنی اشتباه کردی واین حرفا ولی سعی کن بری سرکارمشغول باشی به چیزی فکرنمیکنی ...

سرکارم اما اونجاهم اذیتم 

حوصله کار ندارم

فکرای پوچ ک نکنه کم کذاشتم نکنه ادامه میدادم خوب میشد

باید‌میساختم

حس شکست حس اینکه دیگ شاید نتونم ب کسی اعتماد کنم و‌دوسش‌داشته باشم

یه مدت دیگه میخندی به این حالت چون انشالله یه ازدواج خوب میکنی  من چندین نفر دیدم که ازدواج د ...

حس‌میکنم نمیتونم عاشق بشم دیگ

با خودم میگم ادم‌مگ چن بار میتونه کسیو ب عنوان همسر قبول کنه

اطرافیانتون راضین و تونستن دوباره اعتماد کنن؟

حس‌میکنم نمیتونم عاشق بشم دیگ با خودم میگم ادم‌مگ چن بار میتونه کسیو ب عنوان همسر قبول کنه اطرافیا ...

اره خیلی خدا رو شکر میکنن که این ازدواجشون خوب بوده

قوی باش دختر 

البته الان ناراحتی طبیعی هست ولی نشین فکر کن 

برو پیاده روی 

فکر کن الان کوتاه میومدی چند سال دیگه با دو تا بچه میخواستی جدا شی

عاقلی کردی که زود جدا شدی توکه تلاشت رو کرده بودی اون مرد خوبی برات نبود