2777
2789
عنوان

بچه ها تاحالا جونتون غمگین بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 61 پست
مگه دوسش نداشتی چرا جدا شدی

سنتی بود سه ماه اشنایی داشتیم 

اما بعد عقد مشکل پشت مشکل قمار کرد بدهی بالا اورد خودکشی کرد

ی بار‌توهم‌زد فهمیدم اعتیاد داشته قبلن و کمپ بوده

و چندساله دارو افسردگی میخوره و نگفتن اعتمادم خورد شد

میترسیدم ادامه بدم

عزیزم محبت کلامی ب چ درد میخوره باید تو عمل بهت نشون میداد ..عب نداره بهترینا برات اتفاق بیفته...کاش ...

همه همینو میگن

اما خیلی با زبونش جذبم میکرد و بعد از هرکارش کلی عذرخاهی و ببخشید لیاقتت نداشتم بینهایت دوست دارمو…😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حس بدیه من تا امضای اخر رفتم پای این حس نتونستم غم سنگینی بود الان دو سال میگذره از اون موقع و من خونه بابامم چون دیروز دست خالی بیرونم کرد فقط گوشیم تو دستم بود نمیخواستم بیام اینجا بدون پول مجبور شدم

منم سنتی بود یکسال عقد همه تلاشمو کردم اما هنوزم میگم کاش بازم تلاش میکردم باوجود اینکه مشاور گف خی ...

مغزت داره فریبت میده اصلا به این افکارت بها نده اصلاااا اون اگه شوهر خوبی برات بود تو مغز خر نخورده بودی طلاق بگیری حتی در حد مرگم تلاش میکردی بی فایده بود مطمئن باش 

خودش میدونست ببخشیدا چجوری باحرفاش خرت کنه...اگ عروسی نکردی برو خداروشکر کن ک هنوز دختری

نه عقد بودم یک سال اما ازشهرمون رف 

اینقد عذاب وجدان بهم داده ک تو زن خوبی نبودی ولم کردی

اخرین امیدم بودی من شهرمو ترک کردم

همش حس میکنم من نتونستم واقعا

خیلی حس بدیه من تا امضای اخر رفتم پای این حس نتونستم غم سنگینی بود الان دو سال میگذره از اون موقع و ...

نه ساله دارم میکشم نه راه پس دارم نه راه پیش واقعا از اینده طلاق هم ترس دارم از اینجا موندن هم همینجور بچه ندارم

خیلی حس بدیه من تا امضای اخر رفتم پای این حس نتونستم غم سنگینی بود الان دو سال میگذره از اون موقع و ...

وای دقیقا اون حس امضا اخر دیوانه کنندس منم از ترس اون همش میگفتمش اگ دیگ تکرارنکنی اعتمادم جلب کنی برگزدیم

اما همش میگ تو با طلاقت منو خورد کردی افسرده کردی نابودم کردی…