2777
2789
والا ما کردیم پشیمون هم شدیم 

خوشحالم.  خوب شدی عزیزم ...و راه خطرناکی امتحان نکردی

روشت قوی نبوده ولی 

من یکی تو شهرمون خودشو دار زد مرد 

به قومی مبتلا شده ایم که فکر میکنند که خدا جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده. از ابن سینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم یه دوره ای اینجوری بودیم فقط سعی کن بیخیال شید و خودتو شل کنی و هیچی برات مهم نباشه بی حس شو و ...

۲۰ 

مادرم جلو چشمم جنون گرفته قبلا اینجوری شد خودمون خوبش کردیم اما دوباره شرو شد دیگ تحمل ندارم میخام خودم راحت کنم

۲۰  مادرم جلو چشمم جنون گرفته قبلا اینجوری شد خودمون خوبش کردیم اما دوباره شرو شد دیگ تحمل ندا ...

یعنی مشکل روانی داره؟ اوضاع مالی ت چطوره ؟ درس میخونی؟

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
از این بدترش رو هم دیدم که نمی خوام یاداوری کنم اما به خدا توکل کردم درست شد مادرت حالش بده تو چراا ...

من دیگه نمیتونم امروز میخاستم داروشناسی بدم میخاست ۸ ساعتی بخوره بجای ۶ ساعتی یهو داد و بیداد کرد تو میخوای منو بکشی حتی منو زد

نمیتونم  نمیتونم

بخدا الان یکی از اقوامم روی تخت بیمارستانه بخاطر خودکشی. هم همه عزیزاش نگرانشم. خودشم لحظه اخر پشیمون شده. ولی معلوم نیست چه عوارضی براش بمونه‌. نکن عزیزم. چه مشکلی داری

بخدا الان یکی از اقوامم روی تخت بیمارستانه بخاطر خودکشی. هم همه عزیزاش نگرانشم. خودشم لحظه اخر پشیمو ...

روش قوی نبوده ولی 

به قومی مبتلا شده ایم که فکر میکنند که خدا جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده. از ابن سینا

مشکل هر کسی برای خودش بزرگ و سنگینه. خدا ظرفیت تحمل توی شما دیده که چنین امتحان سختی داره ازت میگیره. مادرت دست خودش نیست. شما که میدونی خودت‌. صبر کن عزیزم میگذره این روزهای سخت