2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خودم زندگی خوبی نداشتم خودم راحتم خیلی خسته دیگ توان ندارم

فکر کردی هکه اچونایی ک الان بیدارن و دارن بت  میگن اینکارو نکن بی درد و غمن؟ 

ن خیلیا یکیش خود من از درد خوابشون نبرده 

ولی ب خودکشی تم فکر نمیکنم  

🐈آخر بدمد صبح امید از شب من 
اوضاع مالی زیر صفره  اره درس میخونم

چی میخونی؟ خونه مادربزرگی چیزی نمیتونی بری؟ کدوم شهر زندگی میکنی؟ نمیتونی بدی کسی نگهش داره مثلاً بیمارستان های روانی یا جایی؟ فک کنم رایگان نگه میدارم 

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
مشکل هر کسی برای خودش بزرگ و سنگینه. خدا ظرفیت تحمل توی شما دیده که چنین امتحان سختی داره ازت میگیره ...

بابا قرصا نمیخوره میزنه منو من چجوری بهش بگم 

من همچین امتحانی نمیخام

میخام راهت شم بخدا

راحتی در کار نیست. یک درصد به این فکر کن که واقعا گناه بزرگی باشه و بعدش عذاب ابدی در انتظارت باشه. چرا میخوای چنین عذابی رو‌ به جون بخری. تو الان باید پناه مادرت باشی. بچه بودی زحمتتو کشیده الانم که بنده خدا دست خودش نیست تو‌ تحمل کن 

چی میخونی؟ خونه مادربزرگی چیزی نمیتونی بری؟ کدوم شهر زندگی میکنی؟ نمیتونی بدی کسی نگهش داره مثلاً بی ...

اوضاع مامانت خیلی داغونه؟ خواهر برادر داری ؟ بابات کجاس؟ چرا کاری نمیکنید براش گناه داره

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
دیوانه ای دیگه کاری کن بعد از مرگتم همه لعنتت کنن

دیگه هیج برام مهم نیس بگن ؟

اونا تو بدترین لحظه یه سلام میکردن ؟

دستفروشی میکردم همه صورتشون دور میداد سلام نمیکردن

اوضاع مامانت خیلی داغونه؟ خواهر برادر داری ؟ بابات کجاس؟ چرا کاری نمیکنید براش گناه داره

هیچکس نداریم فقط داییم دیشب رفته براش قرص گرفته نمیخوره نه داداش دارم نه بابا

چی میخونی؟ خونه مادربزرگی چیزی نمیتونی بری؟ کدوم شهر زندگی میکنی؟ نمیتونی بدی کسی نگهش داره مثلاً بی ...

تو شهری هستیم که همه فک و فامیل دورمون ولی انگار کسی نداریم حتی نه داداش و نه بابا 

نمیخام مادرم بیمارستان تجربه کنه نمیخام