2777
2789

پسری که وقتی پیشت باشه توی حرفاش به شوخی از کتک حرف بزنه ، مثلا بگه فلان چیزو بده ‌‌اما شما یادت بره 

بعد بهت بگه حتما باید یه کشیده بخوری 

یا مثلا یه اشتباه کوچولو کنی ، بعدش که دعوات کرد به شوخی بگه مبندازمت زیر کمربند 

بعد اینکه شنیده باشی خواهرش رو سر مسائلی که به حرفش گوش نمیداده کتک زده ..اما وقتی بهش گفتی لگخ اون موقه کوچیک بوده الان بخدا نمیزنمش اصلا ...

این ادم توی واقعیت امکان داره توی زندگی مشترک جدی جدی دست بزن داشته باشه؟

لطفا اگه تحربه ای دارید در اختیارم بزارید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دست بزن داره ولی الان داره مراعات میکنه که این رو نشون نده ولی بعدا صد درصد وقتی خیالش راحت بشه که تعهد هست اون روشو نشون میده

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بله 

ادما تو دوران دوستی تازه بهترین ورژن از شخصیتشون رو میکنن برای اینکه دل فرد به دست بیارن یا به اصطلاح مخ بزنن ایشون از الان روش میشه حتی به شوخی بگه و خواهرش هم ک عضوی از خانوادش بوده زده و تجربش داشته قطعا در اینده هم شرمی برای اینکار در قبال شما نداره این رد فلگه دوست عزیز 🚩🙂

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

شوخی‌های ما 50٪ جدی هستن . شک نکن که این آدم پتانسیل زدن رو داره . این انرژی به موقع فعال میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .