تو یه حیاط دوتا خونه هست همه چی جدا هست فقط سرویس بهداشتی مشترکه که تو حیاطه خونه آیی که مادر شوهرم توش هست پشت تو حیاط خلوت سرویس داره ولی میگه اینو خراب میکنم مطبخ درست میکنم براخودم
حمام ماهم تو حیاط کنار سرویس هست
بنظر تون سخته سرویس بهداشتی مشترک باشه
شبهایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...
اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
از الان رو خودت کار کن که خیلی چیزا برات مهم نباشه. اگه مجبوری بری بدون راه سختی در پیش داری. از اول حد و حدودتو رعایت کن و نشون بده چون کنار همین قرار نیس همش رفت و امد کنین