2777
2789
عنوان

پنجشنبه رفته بودیم باغ

440 بازدید | 6 پست

تجربه بی آبی!

پنجشنبه به یک سفر یک روزه به یکی از باغ های اقوام در اطراف تهران دعوت شده بودیم. ما هم با کمال میل پذیرفتیم و به باغ برای اقامت یک شبه رفتیم. در بدو ورود به باغ متوجه شدیم آب به علت فشار پایین قطع شده. و باید از آب های ذخیره شده در بطری ها و ظرف ها استفاده کنیم. اولش می خواستیم برگردیم اما به ذهنم خطور کرد که  دو روز تمرین صرفه جویی در آب داشته باشیم و کمی بی آبی رو تحمل کنیم تا  ارزش وجود آب رو درک کنیم و متوجه باشیم که مناطق بی آب چقدر در سختی هستند. در ابتدا صرفه جویی برامون سخت بود چون همیشه عادت داشتیم برای هر کاری با فشار شیر آب رو باز بذاریم و بیش از حد نیاز آب بریزیم. ولی کم کم توانستیم مصرف رو تنظیم کنیم تا آب به مقدار نیاز مصرف بشه و برای ساعات بعد هم آب داشته باشیم. قرار بود ۱۰شب آب وصل بشه اما به علت مصرف بالا تا نیمه شب آب نیومد. اما از نیمه شب آب وصل شد و تا ۱۰صبح که بیشتر مردم خواب بودن آب داشتیم. اما از اون وقت به بعد دوباره آب قطع شد. از صاحبخانه دلیل این مشکل رو جویا شدیم. چون سال های قبل در گرم ترین موقع سال هم آب بود. برامون تعریف کرد که امسال بیشتر ویلا ها استخر های بزرگ تفریحی زدن و برای پر کردن استخر از پمپ استفاده می کنند برای همین برای خانه هایی مثل ما که استخر و پمپ نداریم آب قطع می شه. نکته جالب این ماجرا این بود که هیچ نظارتی بر مصرف این استخرها نبود و پولی بابت آب ازشون گرفته نمی شد و کاملا رایگان از آب استفاده می کردن در حالی که در خانه های دیگه حتی آب برای مصرف روزانه نداشتن. 

سوالی که برای من پیش اومد این بود

که با وجود بحران جدی آب در کشور چرا نظارت جدی بر این گونه موارد وجود نداره؟

اصلا مسئول رسیدگی به این بی توجهی ها کیه؟

چرا باوجود این همه تذکر باز مردم بی حساب از آب برداشت می کنن.

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝
واای نگو قلبم لرزید 😥 من خیلی از بی آبی میترسم چطور دلشون میاد استخر پر کنن با آب آشامیدنی مردم😥

منم همین سوال رو کردم چطور دلشون اومد .میزبان می گفت تازه حق قانونی خودشون می دونن که این طوری از اب استفاده کنن و با افتخار می گن پول هم نمی دیم.

به نظر من بیشتر این رفتار ها علاوه بر نبود وجدان ملی  و اجتماعی در این جور افراد نبود قانون و مسئول دلسوز و قاطع هست وگرنه دیگه کی نمی دونه اوضاع آب در ایران خراب هست.

یا پارکای ابی که داره جدیدا افتتاح می شه ینی کسی خبر نداره آب نیست؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی اینجوریه یکی هم مثل ماآب روجیره بندی کردن وکم فشار   همش هم میگن صرفه جویی کنین

الان تون تهران هم فشار اب کم شده و اب به طبقات بالاتر به سختی می رسه.

اونوقت.....  

الان تون تهران هم فشار اب کم شده و اب به طبقات بالاتر به سختی می رسه. اونوقت.....    

متاسفانه درموردهیچ چیزی مدیریت وبرنامه ریزی درست وحسابی نیست؛الان بعضی وقتایه آبی تولوله هاهست که یجوریه کثیفه انگار؛میگن آب دریاس .بعضی وقتاهم آب چاهاچندسال پیش اینقدفشارآب زیادبودکه لوله هامیخواستن منفجربشن اماحالا😢