2777
2789
عنوان

یعنی کسی که فیلم‌نگاه نمیکنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 65 پست
تلوزیون؟

نه سینمایی خارجی

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

سریال حپصله ام‌نمیکشه

من بخاطر گوش کردن زبان نگاه میکنم

واقعا هم حوصاه سربره روشن میکنم کارامم انجام میدم.

خودنم فیلم خوب دیدی معرفی کن

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که از خواب پامیشم اولین کارم روشن کردن تی ویه😁

خخخ خوشبحالت اگه عشق فیلم باشی سرگرمیه خوبیه چون صب تاشب فیلمای متنوع نگا میکنی😁

ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱
من بخاطر گوش کردن زبان نگاه میکنم واقعا هم حوصاه سربره روشن میکنم کارامم انجام میدم. خودنم فیلم خو ...

من تازه دارم فیلم خارجی رو نگاه میکنم 

این عالی بود تله زمان ویکی دیگه ام بو اسمش سقوط بوداونم دوس داشتم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

خخخ خوشبحالت اگه عشق فیلم باشی سرگرمیه خوبیه چون صب تاشب فیلمای متنوع نگا میکنی😁

فیلم تلویزیون نگاه نمیکنم یااهنگ میزارم یاپسرم کارتون میبینه بعضی وقتاهم سینمایی 

نه سینمایی خارجی

گفتم آخه تلوزیون دیگه مثه قدیم فیلم خوب نداره 

منم با یو اس بی دارم نگاه میکنم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
گفتم آخه تلوزیون دیگه مثه قدیم فیلم خوب نداره  منم با یو اس بی دارم نگاه میکنم

اره دیگه همه سریال ها یا تکراری اند یا چرت وبی معنی ماهواره هم که تکلیفش مشخصه 

همه ژانر ها رو دوست دارید و می‌بینید؟ 

آقا هستم آقا 😐 مواظب باشید ریپلای نکنید بعدش بگید تازه فهمیدم کاربر آقا هستی😤                           سوالات در زمینه علمی اعتقادی سیاسی زناشویی خانوادگی موفقیت داشتید در خدمت هستم همونطور که قبلا بودم🌹
من تازه دارم فیلم خارجی رو نگاه میکنم  این عالی بود تله زمان ویکی دیگه ام بو اسمش سقوط بوداونم ...

مرس عزیزم

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
همه ژانر ها رو دوست دارید و می‌بینید؟ 

بیشتر علمی تخیلی باشع

اره دیگه همه سریال ها یا تکراری اند یا چرت وبی معنی ماهواره هم که تکلیفش مشخصه 

🤭ما ماهواره نداریم ۱۶سال ازدواج کردیم فقط ۵سال داشتیم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
🤭ما ماهواره نداریم ۱۶سال ازدواج کردیم فقط ۵سال داشتیم 

ماداریم ولی خیلی مسخره شده همش تبلیغه

بیشتر علمی تخیلی باشع

جنایی نمیبینید؟ 

موفقیت؟ 

ترسناک؟ 

آقا هستم آقا 😐 مواظب باشید ریپلای نکنید بعدش بگید تازه فهمیدم کاربر آقا هستی😤                           سوالات در زمینه علمی اعتقادی سیاسی زناشویی خانوادگی موفقیت داشتید در خدمت هستم همونطور که قبلا بودم🌹
ماداریم ولی خیلی مسخره شده همش تبلیغه

به قول کلیپه از نظر تبلیغات ماهواره ما یه مشت آدم  کچل چاق هستیم که توانایی جنسی م نداریم تازه معتاد م هستیم و همیشه خماریم   

جنایی نمیبینید؟  موفقیت؟  ترسناک؟

نه ترسناک وجنایی وفیلم های صحنه دارنگاه نمیکنیم چون بچه ام هست

بیشتر ماجراجویی دوست داریم