2777
2789

واسه نامزدم  مرغ ترش درست کردم بردم واسش

با یه نقاشی از چهرش ( طراحی چهره بلدم)🤐🤍

یکی دو قاشق خورد گف خیلی ترش شده چی ریختی؟😬

ولی من به چن نفرم دادم خوردن همه گفتن نه خوبه 👍

گفتم حالا ببر گرم کن خونه میخوری یکمی ناراحت شدم 

دستم بوسید گف ممنونم🥲🤍

نقاشیش و گفتم ببر خونه ببین چون تو پلاستیک بود...

رسیدم خونه بهش زنگ زدم با کلی ذوق که دیدیش؟؟؟؟؟🤩🤩🤩🤩

گف اره ولی چرا اون طوریش کزدی؟😒😒

( کنارش چنا بوس  زدم با رژ قرمز خیر سرم  تو اینستا دیدم به خز بودنش کاری نداشته باشید جو گرفت🫣😂😂😂😂 ولی بخدا عاشقونه شده بود بد نشد والاه😂

گفتم مگه چیه؟ گف نمیتونم به کسی نشونش بدم🫣

از حرص و ناراحتی قطع کردم گریه کردم😭😭😭

رفتم کلی پیام دادم که خیلی ناراحتم کردی..‌‌ 

ادم باش واست وقت گذاشتم دلمو شکستی همش ایراد گرفتی از همه چی.‌‌‌...

بندار اشغالی.... نمیخامت دیگ از چشم افتادی برات زحمت کشیده بودم چرا همش تو فاز ایراد بودی .....

هیچی بلد نیستی از بقیه یاد بگیر ازت بدم میاد...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خیلی حالم بد بود یعتی با گریه مینوشتم تمیدونم چم شد دلمم از جاهای دیگ پر بود نفهمیدم اصلا چی دارم بهش میگم با کلی حرف دیگ🤦‍♀️🤦‍♀️🥺

اخرش گف گو......ههه خوردم 

غلط کردم...‌

شرمندتم 

نقاشیت جاش رو چشمه 

غذارو گرم کردیم با مامان خوردیم خیلی خوشش اومد

ببخشید عشقم حالم زیاد خوب نبود بد گفتم منظورمو💔💔💔💔💔💔💔💔

دارم میمیرم از عذاب وجدان نمیدونم یهو چرا سلیطه شدم از خود بی خود شدم انگا جن رفته بود تو وجودم🤦‍♀️🤦‍♀️😂😭

براش یه کادو بخرم؟ فوشم ندید خاهشا نمیدونم چرا یهو قاط زدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

لایک نکنید ممنون.  

سلیطه نیستی یه مقدار خیلی زیادی نابالغی بنظرم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این واکنشت تا عمر داره دیگه جرعت انتقاد نداره😂

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394