2777
2789
عنوان

چه توهم یا نشخوار ذهنی دارید که اذیتتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 56 پست
خانه دار ولی خیاطی میکنم

آهاا خب خوبه اگ خودت رو مشغول انجام کاری کنی کمتر فکر منفی میکنی 

خدا تنها روزنه امیدی است که هیچ گاه بسته نمی شود ! تنها کسی ایست که با دهان بسته هم می توان صدایش کرد...  با پای شکسته هم می توان سراغش رفت " تنها خریداری است که اجناس شکسته را بهتر بر می دارد(: تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند ووقتی همه پشت کردند آغوش می گشاید...وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت می شود و تنها سلطانی است که دلش با بخشیدن آرام می گیرد نه با تنبیه کردن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه راه حلی براش رفتی تاحالا  اینجوری ادم از سرگرمی لذت نمیبرع

اره واقعا سخته همش احساس ناکافی بودن تو وجودمه هیچی یوقتایی که خیلی میخوام درگیرش بشم میشینم عمیقا به این فکر میکنم من یه ادمم نمیتونم توقع داشتخ باشم اندازه ده نفر کار کنم یا بلد باشم همچیو و اینکه اخرش میمیریم دیگه  

اینکه یه موضوع خیلی مهم رودرمورد یه شخصی ازفامیل که مرتب  ازجانبش  اذیت میشدم فهمیدم  که ای کاش نمیفهمیدم    الان که فهمیدم دوست دارم لوش بدم  ولی عواقب داره 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
اینکه یه موضوع خیلی مهم رودرمورد یه شخصی ازفامیل که مرتب  ازجانبش  اذیت میشدم فهمیدم   ...

همینکه میگی عواقب داره اصلاااا انجام نده همش به این فکر کن بعدش جای اینکه دلتو خنک کنه قراره حالتو بدتر کنه

همینکه میگی عواقب داره اصلاااا انجام نده همش به این فکر کن بعدش جای اینکه دلتو خنک کنه قراره حالتو ب ...

اره ازهمین میترسم 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
چ‌جوری  بمنم یاد بده اوضاعم خیلی خیره

تلاش کردم به فکرای منفی بگم بیا حرفتو بزن و‌ برو

تلاش نکردم حذفشون کنم اینجوری کم کم دیگه نیومدن سراغم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خداروشکررررر واااقعا نعمت بزرگیه کاش فکرای منفی دست از سر منم بردارن

من تلاش کردم به فکرای منفی بگم بیا حرفتو بزن و‌ برو

تلاش نکردم حذفشون کنم اینجوری کم کم دیگه نیومدن سراغم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم