2777
2789
عنوان

چه توهم یا نشخوار ذهنی دارید که اذیتتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من این مشکلم داره همش فکر میکنم بی مصرفم یا هیچکار مفیدی نکردم

شاغلی یا خانه دار؟

خدا تنها روزنه امیدی است که هیچ گاه بسته نمی شود ! تنها کسی ایست که با دهان بسته هم می توان صدایش کرد...  با پای شکسته هم می توان سراغش رفت " تنها خریداری است که اجناس شکسته را بهتر بر می دارد(: تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند ووقتی همه پشت کردند آغوش می گشاید...وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت می شود و تنها سلطانی است که دلش با بخشیدن آرام می گیرد نه با تنبیه کردن.
اره من این مشکلم داره همش فکر میکنم بی مصرفم یا هیچکار مفیدی نکردم

چه راه حلی براش رفتی تاحالا 

اینجوری ادم از سرگرمی لذت نمیبرع

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

این فکرا باعث میشه همین اتفاقا بیافته

ذهن خیلی قدرتمنده, تا کار دستت نداه هدایتش کن

همه ترساتو شروع کن با ریز ریز جزییات روی کاغذ بنویس و پاره کن

چندین بار انجام بده تا ذهنت کامل خالی بشه

مال اعصابه فکر میکنم و اینکه کلا انقدی ادم خبر و اتفاقای بد میفهمه

مدیتیشن انجام بده روزانه 10 دقیقه به مرور دیگ فکر منفیات کمتر و کمتر میشه

خدا تنها روزنه امیدی است که هیچ گاه بسته نمی شود ! تنها کسی ایست که با دهان بسته هم می توان صدایش کرد...  با پای شکسته هم می توان سراغش رفت " تنها خریداری است که اجناس شکسته را بهتر بر می دارد(: تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند ووقتی همه پشت کردند آغوش می گشاید...وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت می شود و تنها سلطانی است که دلش با بخشیدن آرام می گیرد نه با تنبیه کردن.
اره بخدا بهترین زندگی رو داشتم اصلا فکر و خیال نداشتم بعد این معامله ب معنای واقعی کلمه دارم دیوونه ...

چی بگم به خدا منم خیلی افکار منفی دارم سعی کن هرجوری هست به خودت کمک کنی وگرنه هی بدتر میشی

۲۲ سال🤕

22 سال اختلاف سنیییییی؟ چخبره 

دوسش داشتی باهاش ازدواج کردی؟

استخدامی شرکت کردم منتظر جواب نهایی ام به هیچکی نگفتم امروز یکی از دوستامو دیدم 

چادر پوشیدم 

قبلا چادری نبود بعد برگشت گفت  استخدامی شرکت کردی چادری کردی 

گفتم ن همینطوری پوشیدم 

بدم اومد دیدم 

اخه من هنوز جواب نیومده نمیخوام بگم 

اگر رد شدم دوس ندارم کسی بفهمه

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی