2777
2789
عنوان

چه توهم یا نشخوار ذهنی دارید که اذیتتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 56 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم اصلا دست خودم نیس همش فکرای بد میاد تو ذهنم کلا ادم منفی ای هستم

حتما دلیلی داره چون بی دلیلی نمیشه فکر منفی کرد

خدا تنها روزنه امیدی است که هیچ گاه بسته نمی شود ! تنها کسی ایست که با دهان بسته هم می توان صدایش کرد...  با پای شکسته هم می توان سراغش رفت " تنها خریداری است که اجناس شکسته را بهتر بر می دارد(: تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند ووقتی همه پشت کردند آغوش می گشاید...وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت می شود و تنها سلطانی است که دلش با بخشیدن آرام می گیرد نه با تنبیه کردن.
اختلاف سنی منو شوهرم 

مگه چن ساله؟

خدا تنها روزنه امیدی است که هیچ گاه بسته نمی شود ! تنها کسی ایست که با دهان بسته هم می توان صدایش کرد...  با پای شکسته هم می توان سراغش رفت " تنها خریداری است که اجناس شکسته را بهتر بر می دارد(: تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند ووقتی همه پشت کردند آغوش می گشاید...وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت می شود و تنها سلطانی است که دلش با بخشیدن آرام می گیرد نه با تنبیه کردن.
اینکه چرا خونه مونو الکی فروختیم و اگر خونه ی جدید بریزه رو سرمون چی یا بچهام جای جدید اسیب ببینن چی ...

کاش این فکرا دست از سرمون برمیداشتن شاید نود و نه درصدشونم هرگز اتفاق نیفتن ولی زندگیو به کام ادم تلخ میکنن

مطمئنا این فکر توعه و خیلیا هستن که دوستت دارن

خانوادم اره

ولی ن یکی ک حس عشق و علاقه بهم داشته باشه..)

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

کاش این فکرا دست از سرمون برمیداشتن شاید نود و نه درصدشونم هرگز اتفاق نیفتن ولی زندگیو به کام ادم تل ...

اره بخدا بهترین زندگی رو داشتم اصلا فکر و خیال نداشتم بعد این معامله ب معنای واقعی کلمه دارم دیوونه میشم و از زندگی و زنده بودن متنفرم‌

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

پسرم 

ب ظاهر وضعیتشو قبول کردم ولی وقتی تفاوتش با بچه هارو میبینم دلم میخواد بمیرم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
من همش فکر میکنم دارم وقتم تلف میکنم  تا میام یه ربع تی وی ببینم کوفتم میشه یا ...هرچیز اینجور ...

اره من این مشکلم داره همش فکر میکنم بی مصرفم یا هیچکار مفیدی نکردم

اینکه خدا هیچ جوره منو نمیخواد همش سنگ میندازه جلو پام 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

از هرچی بترسی سرت میاد چون داری روش تمرکز میکنی.

این جهان برپایه فروانی و خواستنه نه نخواستن!از هر چیزی در جهان به فراوانی هست...از هر چی بد و خوب و توجه تو به منزله فرستادن ارتعاشش و جذبشه...

فکرتو توجهتو بیار رو چیزای مثبت 

فیلمایی که میبینی آهنگایی که گوش میدی داستانایی که میخونی ادمهایی که باهاشون معاشرت می کنه توجهات و افکار خودت در زندگی همه و همه باید در راستای چیزایی که میخوای و دوست دا ی باشه 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰