2777
2789

دختر ۸ سالشه 

میخوام تو پارک بگیرم موندم چه تمی باشه چه جوری باشه 

مدلا زیاده گیج شدم یه مدل جدید و زیبا و قشنگ بگی 

لایک کن بفرستم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مدل کیتی

خیلی کیوته😍

منم ۲۴ خرداد تولدمه

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
چی دوست داره  دختر کفشدوزک  توت فرنگیا

تقریبا بیشتریا رو هی داشته بمناسبت تولد و روز دختر 

حالا هربار یه چیزی میگه 

منم گفتم میخوایم بریم بیرون دیگه وسیله و اینا نگیرم 

فقط کیکش و لباس و اینارو ست کنیم شلوغش نکنم 

بخاطر همین کیک مدل جدید میخوام از این کارتن و اینا نباشه 

سبز و طلایی خیلی قشنگ میشه

اره اتفاقا سبز دوست دارم منتها نمیدونم چه جوری تزیین کنم خوشش بیاد مدلا رو نشون میدم میگه ساده ان مال سنای بزرگتره و اینا 

بچگونه با این رنگا سراغ دادی

مدل کیتی خیلی کیوته😍 منم ۲۴ خرداد تولدمه

مبارکه عزیزم 

داشته کیتی و السا و باب اسفنجی و میننیون و اسب تک شاخ و ...

خلاصا همه کارتونا رو بمناستا مختلف گرفتم براش الان یه حالته کیک کودکانه ولی بدون تم کارتونی میخوام

اره اتفاقا سبز دوست دارم منتها نمیدونم چه جوری تزیین کنم خوشش بیاد مدلا رو نشون میدم میگه ساده ان ما ...

والا دختر من دوسالشه سبزوطلایی زدم آخراش فکر میکردم باید بچگونه میزدم ولی مهمونا همه خوششون اومد عکساهم قشنگ بود بچگونه ها خیلی تکراری شدن آخه

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
والا دختر من دوسالشه سبزوطلایی زدم آخراش فکر میکردم باید بچگونه میزدم ولی مهمونا همه خوششون اومد عکس ...

آره خیلی  .

مبارکه میتونی عکس بفرستی ببینم

تزیینش چی داشت چطور بود 

آره خیلی  . مبارکه میتونی عکس بفرستی ببینم تزیینش چی داشت چطور بود

ممنونم من کلا دوتا استند بزرگ بادکنک گذاشتم که سبز و طلایی بودن

میوه هم گوجه سبز و خیار و موز و سیب زرد

ژله دوسری درست کردم سبز و زرد

از این لیوان بزرگا که پفک و اینا ... میریزن سبز و طلایی گرفتم

کیکشم روکشش دولایه بود یه لایش سفید با ابروبادی سبز و طلایی و یه لایه سبز یشمی کشیده بود

لباس دخترمم تور سبز تیره پوشیدم براش خیلی خوب شد

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

عزیزم تاپیک آخرم گذاشتم واست 

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم