2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر ببخشید کسی میدونه راهکار درمان عفونت ادراری چیه؟ علائمم سوزش و تکرر ادرار و درد شدید پهلوی راست دو شبه اینجوری شدم خیلی رعایت میکنم نمی‌دونم چرا اینجوری شدم 😔 همسرمم همینطور رعایت می‌کنه نمی‌دونم از چیه

دو روزه زنگ میزنم بیمارستان شهرمون برم دکتر آزمایش و سونو بنویسه نوبتا پره همه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترشح هم داری 

ن عزیزم البته اینکه موقع پریودمه هم بی تاثیر نیست پریروز باید پریود میشدم من همیشه موقع پریودیم ترشحم قطع میشه طوری که حتی ببخشید واسه رابطه از ژل استفاده می‌کنم 

سونو لازم نیست برو اورژانس بیمارستان نزدیک خونتون یا درمانگاه 

یه آنتی بیوتیک میده بت یه قرص فنازوپردین که ادرارت رو نارنجی میکنه

من که هر دو سه ماه یک بار اینطوری میشم خودم آنتی بیوتیک میخورم خوب میسه

فعلا برو حموم با اب گرم خودتو حسابی بشور لباس زیر تمیز بشور اب و مایعات زیاد بخور تا بری دکتر 

آب زیاد بنوش و تا دسشوییت گرفت برو دسشویی دو سه روز اینجوری ادامه بده خوب میشی

دقیقا دو روزه دارم اینجوری میکنم عزیزم بیمارستان شهرمونم تلفن گویا داره دو روزه هرچی زنگ میزنم که برم بدم دکتر آزمایش خون و ادرار و سونو بنویسه می‌گه نوبتا پره 

سونو لازم نیست برو اورژانس بیمارستان نزدیک خونتون یا درمانگاه  یه آنتی بیوتیک میده بت یه قرص ف ...

تو همین سایت خوندم که نوشته بودن قرص سفکسیم و سیپروفلوکساسین خوبه دیروز خریدم از دیروز که خوردم خیلی سوزشم کمتر شده ولی خب استرس دارم میترسم بزنه به کلیه ام یوقت😔

درد شدید پهلوی راستم نمیدونستم از اینه دیشب سرچ زدم دیدم از علایم عفونت ادراره

منم چند روزه زیاد میرم دستشویی دردی چیزی ندارم .فک کنم عفونت ادراری گرفتم

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!

من بچه شیر میدم سرخود نمیشه دارو بخورم ...حوصله دکتر رفتن ندارم

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
من بچه شیر میدم سرخود نمیشه دارو بخورم ...حوصله دکتر رفتن ندارم

آخه خطرناکه دیشب پهلوی راستم جوری درد میکرد نمی‌تونستم نفس بکشم تازه ساعت ۸ صبح خوابم برد فکر کردم اپاندیسمه در این حد درد میکرد

تکرر ادرار اگه داشته باشین خدای نکرده از علائمشه

تکرار ادرار با سوزش دارم و خارش