2777
2789

دیروز بدون اینکه دندونم درد بکنه به خاطر پوسیدگی رفتم دکتر . عکس گرفتن گفتن عصب کشی . بعد عصب کشی کردن و پانسمان . گفتن برو خونه آموکسی‌سیلین و مترو نیدازول بخور برای عفونت یک هفته دیگه بیا برای پر . گفت ممکنه یکم درد بگیره . پانسمان شم بلند نیست . ولی به محض بی حسی رفت دردی داره که استامینوفن و ژلوفن 400و مفنامیک اسید روش اثر ندارد زنگ زدم جواب ندادن . چه کار کنم؟

معمولا بعدعصب کشی دیگه هیچ دردی آدم حس نمیکنه

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

یه دکتر برو

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عفونت داشته دیگه .چرا پس عصب کشیش کردن نباید انجام میدادن تا وقتی که عفونت داره .

مترونیدازول و آموکسی‌سیلین بخور فقط

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
نمی دونم عزیزم . نبض داره توش

نوافن داری تو خونه

نه عفونت نداشت عکس گرفت ولی بعد عصب کشی گفت بخور تا یک هفته بیای پر کنم 

من عصب کشی کردم همش 3روز فرایندش طول کشید با پر کردنش اصلا دردی نداشت 

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂