2777
2789
عنوان

من چرا تو هیچی شانس ندارم😭

133 بازدید | 7 پست

وسایل ارایشی میفروشم به جون بچم. بهترین کیفیت ولی تو این مدت که پیج زدم بجز یه نفر  تاحالا هیچ کسی سفارش نداشتم اطرافیانم همش الکی قیمت میگیرن و دیگه هیچی نمیخرن کلافه شدم ،شوهرم سرکار نمیره دوتا بچه دارم به زور خرج اونارو درمیارم ،هفته ای دوبار به نظافت راه پله یه ساختمون میرم ،شوهرم خیلی مفت خوره همش میشینه خونه و قهوه خونه میره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگا ی پیشنهادت میدم ،ی دعای رزق و روزی بگیر ،ما برادر شوهرم مغازه داره ،فروشش مثل شما داغون بود جوری که خرج کرایه مغازه هم در نمیمد،ی دعای رزق و روزی پیش ی سیدی که آشنامونه گرفت ،یعنی میگه از در و دیوار مشتری میاد ،از جاهایی که فکرشم نمیکردم 

نگا ی پیشنهادت میدم ،ی دعای رزق و روزی بگیر ،ما برادر شوهرم مغازه داره ،فروشش مثل شما داغون بود جوری ...

کاش منم می‌تونستم بگیرم ،الان شام داریم گوجه خالی با برنج میخوریم ،از بچه هام شرمنده ام میگن مامان مرغ بپز ،جوابی ندارم ،یخچالمون خالیه اخه مرد انقد بیشرف و بی مسئولیت 😭

کاش منم می‌تونستم بگیرم ،الان شام داریم گوجه خالی با برنج میخوریم ،از بچه هام شرمنده ام میگن مامان م ...

میگما بیو تا شمارشو بهت بدم توکل بخدا ،سید خوبیه ،اگه بفهمه دستت خالیه قسطی بهت میده ،