2777
2789
عنوان

لباس پارک

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واقعا با تیپ زدن ب خود رسیدن و رنگ روشن حالم اوکی میشع 

منم مث خودتم

من بیشتر با حموم و  روتین پوستی و عطر و روتین حموم و سلامت مو...عاشقشونم😅😃

کلا عاشق ب خود رسیدن و وسایل بهداشتیم مث عطر و کرم مرم و...

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
منم مث خودتم من بیشتر با حموم و  روتین پوستی و عطر و روتین حموم و سلامت مو...عاشقشونم😅😃 کلا ...

ببین جز ی هفته که کرونا داشتم نیابد میرفتم حموم 

باقیش تا الان نشده دوش نگرفته برم جایی 

عمل شده بودم روز سوم رفتم حموم 

من عطر و شیو و حموم جزو بهداشت و واجبات میدونم 

اسفند ماهی هستم با افتخار 
از پیامت حس کردم خیلیییییی تمیز ومرتبی 

از نظر ظاهریم  اره ولی از نظر چیدن لباس کمد و .. ن😂😞

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
ببین جز ی هفته که کرونا داشتم نیابد میرفتم حموم  باقیش تا الان نشده دوش نگرفته برم جایی  ...

کاش همه خانما حموم رفتن هر روزشون بشه یه عادت 

بخصوص وقتی می‌خوان لباس بخرم یا یه مراسم میرن

ببین جز ی هفته که کرونا داشتم نیابد میرفتم حموم  باقیش تا الان نشده دوش نگرفته برم جایی  ...

منم مث خودتم روزانه صورتمو اصلاح میکردم و دست و پامو 

تا الان دیگه لیزرمو شروع کردم.

من بخاطر دوش گرفتن وسط پریودی کیست گرفتم و اللن وقتی پریود میشم مجبور میشم دوش نگیرم و خیلییی از اون دوران بدم میاد.

منم رفتنی دوش میگیرم برگشتنی هم اگه راهم دور بود یا بازار و.. باز دوش میگیرم

ظاهر مهمه بقیش ول کن،🤣

والا مامانم کلی سر اتاقم دعوا میکنه ک اره ب خودتتت میرسی   ولی ب اتاقت ن این تمیزی نیس:///😂😂😂

حالا اتاقم کثیفیش چیه؟  فقط رخت و خوابه ک دلم میخواد هی توش لم بدم جمعش نمیکنم کمدمم تا شده بود بچها بهمش ریختن دیگه چون لباسا زیادن حوصله نداشتم اوکیش کنم همین