2777
2789
عنوان

لباس پارک

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 48 پست

بستگی ب روحیه ات دارع

من یکی خیلی روحیه ام با ب خود رسیدن ب خودم اوکی میشه همیشهعه ی خدا ب قول مامانم مث تازه عروس میمونی و البته با دعوا میگتش و واقعا هم درک نشدم از سمت هیچکس بخاطر ب خود رسیدنم

ن ک  خیلی جیغ و ... باشم ن مثلا  ارایشم‌ملایم و دخترونه اس ولی از نظر ادکلن و تیپ و سلامت پوست و مو و ناخن و لاک‌ و زیور الات خیلی ب خودم میرسم صورتمم همینطور

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی ب روحیه ات دارع من یکی خیلی روحیه ام با ب خود رسیدن ب خودم اوکی میشه همیشهعه ی خدا ب قول ماما ...

اسفند دود کن چشم نخوری خواهر منم خانمای خوش تیپ رو دوست دارم ⁦♥️⁩ البته ارایش زننده وجیغ خیلی بدم میاد

اسفند دود کن چشم نخوری خواهر منم خانمای خوش تیپ رو دوست دارم ⁦♥️⁩ البته ارایش زننده وجیغ خیلی بدم می ...

فدای تو عزیزم

ن من ارایشم یه ریمله و یه رژ و ضد افتابه  گاهیم با همون رژ یکم رژگونه میزنم همین😅

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
چه عالی👏 من کلا حال ندارم با همون دامنی که تو خونه پامه خیلی وقتا میرم بیرون😑

فدات آره.

من ن شده گاهی ۴ شب داداشام باهاشون برم شب گردی تو شهر چرخ بزنیم با ماشین با اونم مانتو یه لباس عربیمو میپوشم ک بسته اس و شیک و نمیتونم کلا انگار عادتمه...