2777
2789
عنوان

لباس پارک

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 48 پست

بستگی ب روحیه ات دارع

من یکی خیلی روحیه ام با ب خود رسیدن ب خودم اوکی میشه همیشهعه ی خدا ب قول مامانم مث تازه عروس میمونی و البته با دعوا میگتش و واقعا هم درک نشدم از سمت هیچکس بخاطر ب خود رسیدنم

ن ک  خیلی جیغ و ... باشم ن مثلا  ارایشم‌ملایم و دخترونه اس ولی از نظر ادکلن و تیپ و سلامت پوست و مو و ناخن و لاک‌ و زیور الات خیلی ب خودم میرسم صورتمم همینطور

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب روحیه ات دارع من یکی خیلی روحیه ام با ب خود رسیدن ب خودم اوکی میشه همیشهعه ی خدا ب قول ماما ...

اسفند دود کن چشم نخوری خواهر منم خانمای خوش تیپ رو دوست دارم ⁦♥️⁩ البته ارایش زننده وجیغ خیلی بدم میاد

اسفند دود کن چشم نخوری خواهر منم خانمای خوش تیپ رو دوست دارم ⁦♥️⁩ البته ارایش زننده وجیغ خیلی بدم می ...

فدای تو عزیزم

ن من ارایشم یه ریمله و یه رژ و ضد افتابه  گاهیم با همون رژ یکم رژگونه میزنم همین😅

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
چه عالی👏 من کلا حال ندارم با همون دامنی که تو خونه پامه خیلی وقتا میرم بیرون😑

فدات آره.

من ن شده گاهی ۴ شب داداشام باهاشون برم شب گردی تو شهر چرخ بزنیم با ماشین با اونم مانتو یه لباس عربیمو میپوشم ک بسته اس و شیک و نمیتونم کلا انگار عادتمه...