2777
2789
عنوان

لباس پارک

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 48 پست
کاش همه خانما حموم رفتن هر روزشون بشه یه عادت  بخصوص وقتی می‌خوان لباس بخرم یا یه مراسم میرن

من از نظر بقیه نرمال نیستم..چون زیاد میرم حموم... اما الان تو این هوای گرم میری حموم میری بیرون وقتی برمیگردی لباست خیس عرق هست حالا فکر کن تن تمیز نباشه اون عرق چ بوی بدی میده 

بنظر من هرکس میخاد بره بیرون تمیزی مو و دندان و نقاط حساس مهمه 

اسفند ماهی هستم با افتخار 
من از نظر بقیه نرمال نیستم..چون زیاد میرم حموم... اما الان تو این هوای گرم میری حموم میری بیرون وقتی ...

صد در صد یه خانمی لباس پرو میکرد بدون لباس زیر بدنش چسبناک لباس به زور تنش میشد واقعا بعضیا دیگه نه به خودشون ارزش میزارن ونه بقیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد یه خانمی لباس پرو میکرد بدون لباس زیر بدنش چسبناک لباس به زور تنش میشد واقعا بعضیا دیگه نه ...

باورت میشع زمستون بود من رفتم دکتر دوتا خانم جلو من تو اتاق دکتر بودن... در باز شد داشتن میومدن بیرون من برم داخل بو مرگ میدادن... من حالت تهوع گرفتم

دکتره هم عصبانی شد در پنجره باز کرد رفت بیرون تو آبدار خونه مطبش 

اسفند ماهی هستم با افتخار 
باورت میشع زمستون بود من رفتم دکتر دوتا خانم جلو من تو اتاق دکتر بودن... در باز شد داشتن میومدن بیرو ...

حال بهم زنن😕😕 بعد از کسی که به خودش میرسه بدشون میاد