2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تاحدودی میدونم

تو خواب دیدم دارم میرم بازار.تو یه مغازه دختردایی مو دیدم داشت لباس میخرید.بهم گفت دیشب خواب مامانتو دیدم

میگفت به فرشته بگو شهرزاد تو راهه...بعد رفتم ۲تا گل وگلدون از مغازه خریدم.

اینم بگم مادرم فوت شده

بگو تاحدودی میدونم

عزیزم لطفا خواب منم تعبیر کن.

خواب دیدم پسرعموم که مجرده چادر عروسیم دستش بود گفت چه چادر خوشگلی بعد بهش گفتم تو زن بگیر من چادرمو بهت میدم تعبیرش چیه؟

مه یارو انگلاتم🤪

حالا شاید توی آشنا و فامیل کسی بارداره ... خیلی خواب خوبیه ... حتما هدیه ای چیزی بدست میرسه ... گفتم شاید بارداری بچه نو رسیده . مادر اومده بوده یه خبر خوب بهت بده . ازت راضیه ... دوم خیرات بده براش .... برو سر مزارش ... و براش دعا بخون و نماز 

حالا شاید توی آشنا و فامیل کسی بارداره ... خیلی خواب خوبیه ... حتما هدیه ای چیزی بدست میرسه ... گفتم ...

میشه منم بگم؟

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
حالا شاید توی آشنا و فامیل کسی بارداره ... خیلی خواب خوبیه ... حتما هدیه ای چیزی بدست میرسه ... گفتم ...

پدر شوهرم ۴ماهه فوت شده 

قبلش ۲سال مریض بود وخیلی رسیدگی کردیم بهش بعد فوتش این خوابو دیدم .همیشه پدرشوهرم میگفت خدامادرتو بیامرزه