2777
2789

الان دقیقا چجور باید منی که نمیخوام تاپیک هام باشه حذف بشه؟بدست کی؟این چجور سایتیه آخه شاید یکی نمیخواد کسی تاپیک های خصوصیش رو ببینه دیکه حالم داره از این سایت بهم میخوره فقط میخوام تاپیک هام حذف شه از ابن سایت برم لطفا نی نی یار رو برام تگ کنید دوستان بلد نیستم

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تاپیک زدی خب

خب اون قبلا بوده الان دیگه میخام کلن ار سایت برم و تاپیکی اصلا ازم بجا نمونه الان اونی که تاپیک شخصی میزنه و الان نمیخواد باشه خب اونموقع نیاز داشته حتما

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 

واسه چی انقدر تاپیک میزنید خب هرمشکلی دارید یدونه تاپیک بزنید همونو روزای زوج لینکشو برای نی نی یار یک بفرستید پاک میکنن یهو ۲۰۰ تا تاپیک میزنید بعد کاسه چه کنم دست میگیرید 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
خب اون قبلا بوده الان دیگه میخام کلن ار سایت برم و تاپیکی اصلا ازم بجا نمونه الان اونی که تاپیک شخصی ...

همون موقع که وارد یه سایت میشین و عضو میشین باید قوانین و شرایطش را بدونین

نه موقع خروج تازه بفهمین چه خبر بوده و داد و بیداد و دعوا راه بندازین

قرار نیست نی نی یار بیاد تاپیکاتون را پاک کنه روزهای خاص، نی نی یار خاص، اون هم یدونه، اون هم به شر ...

ببین حالا تو روزای خاص که قفله خب من الان هر چه زودتر میخام حذف شه چون میخوام از سایت هر چه زودتر برم دیگه

تاپیک های من حالا انقد هم شخصی نیست ولی نمیخوام باشن

ببین حالا تو روزای خاص که قفله خب من الان هر چه زودتر میخام حذف شه چون میخوام از سایت هر چه زودتر بر ...

قرار نیست بنابر خواست لحظه ای شما قوانین سایت عوض بشه

این میشه درس عبرت براتون

۱قوانین را بدونین

۲.هر حرفی را نگین و ننویسین

۳.مسایل شخصیتون را در جای نامطمین نگین..... 

حدود ۱۵۰ تاپیک داری

در بهترین حالت یک سال طول میکشه تاپیکات پاک بشه

واسه چی انقدر تاپیک میزنید خب هرمشکلی دارید یدونه تاپیک بزنید همونو روزای زوج لینکشو برای نی نی یار ...

روزای زوج که بستس خب همیشه 

قرار نیست بنابر خواست لحظه ای شما قوانین سایت عوض بشه این میشه درس عبرت براتون ۱قوانین را بدونین ...

وا خب یعنی انقد براشون سخته دکمه حذف بزنن؟

الان من باید چیکار کنم اصلا چرا گزینه حذف تاپیک نمیزارن؟

وقتی خیلی ها شاکی هستن الان هم بلاخره باید یه راه سریع باشه 

روزای زوج که بستس خب همیشه 

ببین قوانین سایت تغییر کرده

دیگه تو اون تاپیک که نباید لینک بفرستی باید پی وی نی نی یار یک بفرستی بعد خودش حذف میکنه

برو بالا سرچ کن نی نی یار یک تاپیک زده توضیح داده خودش

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
ببین قوانین سایت تغییر کرده دیگه تو اون تاپیک که نباید لینک بفرستی باید پی وی نی نی یار یک بفرستی ب ...

میشه نی نی یار یک رو برام تگ کنی؟