عجیب خدا بهم نیرو و قوّت داده بود ، یک هفته تمام بی وقفه خوندم : دراز کشیده ، پشت میز ، ایستاده و در حال قدم زدن ، تو ماشین:/
دینی و ادبیات رو تو ماشین میخوندم ، مادرم ساعتها تو شهر و حومه شهر رانندگی میکردن تا من بتونم بخونم بدون وقفه و تنوعی باشه برام و بالاخره ادبیاتم از ٪۳۰ آخرین آزمون قلمچی رسید به ٪۷۰ کنکور و دینی و عربی رو بالای ۷۰ زدم همین نمرات باعث رتبه و دانشگاه قبولی م کلی تغییر کنه و حتی شاید بشه گفت منو از پشت کنکور موندن نجات داد
میخوام بگم میدونم این روزای آخر چه حالی داری ولی تو رو خدا کم نیار ، شده مثل من برو خارج از شهر تو ماشین و وسط کوه و بیابون😅 بخون ولی قطع نکن خوندن رو
حتی یک سوال بیشتر بزنی تو آینده ۷ سال بعدی ت تاثیر داره ، ناامید نباش یک هفته خوندن با تمام وجود به اندازه یک ماه شاید هم بیشتر میتونه موثر باشه(اینو کسی داره بهت میگه که خودش تجربه کرده به حرف بعضی مشاورا که میگن دیگه یه ماه اخر تاثیر نداره حتی به اندازه سر سوزن اهمیت نده ...)
و در آخر به خدا توکل کن و ازش بخواه هر چی به صلاحته اتفاق بیوفته ؛ شاید اگه اون دروغی که به مامانم گفته بود رو نمیشد و متوجه نمیشدن من الان اینجا نبودم..