2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری و نوجوان ها بیاین💚✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 47 پست
تو رو خدا دعا کن مغزم یاری بده ، از این درس حالم داره بد میشه ،دنبال یکی بودم مثل خودم یکم باهاش درد ...

عزیزم💔 

حتما چشم نگران نباش بیشتر اون درسایی رو بخون که بازم بیشتری داره .. انشاالله موفق باشی همیشه قشنگم 

راستی اقتصاد چطور بود؟ بقیه امتحانارو چند میشی؟

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱

بچه ها لینک چنل تلگرامم رو هم می‌ذارم البته تازه زدم ولی به مرور از تجربیات م از دوران دبیرستان و راهنمایی و دانشگاه می‌ذارم اگه دوست داشتین همراهی کنین♥️

omidned_2023

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم ، نگران نباش سعی کن امتحان های بعدی رو بهتر بدی  بالاخره قبلیا خوب یا بد تموم شده ه ...

اره عزیزم میدونم بایدبقیه رو خوب بدم.

تاالان قرانو املاونگارش واینارو دادم ک۲۰میشم .علوم و ریاضیمو بد دادممم.ریاضیدفیزیک مدرسه ی شاهد قبول میشم یا ن؟ توروخدا بگووو

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
عزیزم💔  حتما چشم نگران نباش بیشتر اون درسایی رو بخون که بازم بیشتری داره .. انشاالله موفق باش ...

اقتصاد نه خوب خوب بود نه بد بد ، مثلا من که منطقه سه ام معلمم اصلا درس نمیداد امکاناتم نداشتم ۱۸ میشم فکر کنم، اما تاریخم اصن خوب نیست ، ۱۰ هم نمیشم😭😭

همش استرس دارم مانع میشه درس بخونم چیکارکنم

اگه نزدیک کنکوری که طبیعیه من خودم تا مرز ترک تحصیل رفتم😅 عوامل استرس زا مثل اینستا و صحبت با کسایی که ناامیدت میکنن رو محدود کن

عجیب خدا بهم نیرو و قوّت داده بود ، یک هفته تمام بی وقفه خوندم : دراز کشیده ، پشت میز ، ایستاده و در ...

مطمئنن یکی از دلایل قبولیتون مادرتون بوده

مادر من هیچ وقت حاضر نمیشه چنین کارهایی رو بکنه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

من امسال دهمم رشتم انسانیه  به نظرم که امسال همه درسا رو بیوفتم بنا به دلایلی  دیگه کی م ...

چرا همه رو میوفتی؟

اگه امتحان بعضی درسا مونده هنوز ، اونا رو بخون حداقل

اقتصاد نه خوب خوب بود نه بد بد ، مثلا من که منطقه سه ام معلمم اصلا درس نمیداد امکاناتم نداشتم ۱۸ میش ...

وای تهرانی شما؟ 

منم اقتصاد و عربی  و فنون و دینی رو بدجور خراب کردم💔 

تاریخم که ۱۶ تا درسه با کلی سوالللللل خدا به دادمون برسه😔

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
مطمئنن یکی از دلایل قبولیتون مادرتون بوده مادر من هیچ وقت حاضر نمیشه چنین کارهایی رو بکنه

آره مادرم خیلی همراه و پایه بود ولی ببین هر کسی رو نگاه کنی یه سری موارد رو خدا بهش داده و یه سری دیگه رو گرفته ، من نمی‌خوام از بلا هایی که سال کنکور سرم اومد بگم اگه تعریف کنم شاید باورت نشه

اگه مادرت اینطوری نیست ببین تو چه چیز هایی به عنوان جایگزین داری برادر یا خواهر یا دوست یا هر چی اصلا 

خودت که برای خودت مهمی همین کافیه♥️

چرا همه رو میوفتی؟ اگه امتحان بعضی درسا مونده هنوز ، اونا رو بخون حداقل

چی بگم...💔 

خستمه از زندگیم خستم از رشتم بدم میاد 

نمیتونم نمیخوام خستمهههه 

یه مشکل خییلی بزرگی برامون پیش اومده 

خیلی خیلی خستمه دلم میخواد فقط بخوابم😔

وای تهرانی شما؟  منم اقتصاد و عربی  و فنون و دینی رو بدجور خراب کردم💔  تاریخم که ۱ ...

تجربه پاس کردن  ۱۵۰ صفحه رو تو یه روز دارم😅

اصلا نگران نباش صفحه ها رو به ساعت ها تقسیم کن بخون با برنامه ریزی پیش برو

نه شمالم ، تاریخ کابوسم شده فقط قبول بشم 

غصه نخور عزیزم 

فردام وقت داریم نگران نباش خودت مهم تری

میخوام سال دیگه ترمیم بزنم یازدهم رو و برا دوازدهم و کنکور و همین تابستون شروع کنم پزشکی امیدی هست 

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝
چی بگم...💔  خستمه از زندگیم خستم از رشتم بدم میاد  نمیتونم نمیخوام خستمهههه  یه م ...

منم سال کنکور همچین تجربه ای رو داشتم 

اگه مشکلات داری که به خودت مربوط نمیشه یعنی مثلاً مشکلات خانوادگی ، مالی و ... پیشنهاد م اینه که خودخواه باش ، به فکر خودت باش فقط ، همه رو ول کن آینده خودت از همه چی مهم تره 

و اینکه اگه تلاش نکنی وضعیت همین طور باقی میمونه

اگه رشته ت رو دوست نداری بعد تحقیق و مشورت میتونی تغییر رشته بدب