2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری و نوجوان ها بیاین💚✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 47 پست
میخوام سال دیگه ترمیم بزنم یازدهم رو و برا دوازدهم و کنکور و همین تابستون شروع کنم پزشکی امیدی هست&n ...

الان یازدهمی؟

آره عزیزم چرا نشه دوست صمیمی خودم از منطقه محروم بدون کلاس و ... قبول شده از تابستون دوازدهم شروع کرده

به شرطی که بخونی واقعا 

منم سال کنکور همچین تجربه ای رو داشتم  اگه مشکلات داری که به خودت مربوط نمیشه یعنی مثلاً مشکلا ...

نمیتونم چون دوست داشتم برم هنرستان هزینه هاش زیاده میجورم توی این انسانی خراب شده بمونم.. 

چرا مربوط میشه دیگه بحث مرگ یا زندگیه 

نمیدونم چی بگم فقط دعا کن برام.

کی میتونم امتحان بدم میتونم تک ماده بزنم؟ 

شهریور باید امتحان بدم یه توضیحی میدی

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یازدهمی؟ آره عزیزم چرا نشه دوست صمیمی خودم از منطقه محروم بدون کلاس و ... قبول شده از تابستون ...

ار

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝
نمیتونم چون دوست داشتم برم هنرستان هزینه هاش زیاده میجورم توی این انسانی خراب شده بمونم..  چرا ...

اگه بیوفتی که آره شهریور باید بدی ولی نمی‌دونم همه درسا رو میذارن بدی یا نه 

الان اگه امکانش برات هست درسای آسون رو بخون حداقل

من زیاد در جریان آیین نامه های مربوط به این موارد نیستم واقعیت 

اگه بیوفتی که آره شهریور باید بدی ولی نمی‌دونم همه درسا رو میذارن بدی یا نه  الان اگه امکانش ب ...

باشه عزیزم ممنونم 

میدونی کلا امیدی ندارم که به جایی برسم هدفی ندارم خستمه کلا

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
یازدهمم نهایی دارم

استرس چیو داری؟ نهایتش نمیشه دوباره امتحان میدی همه چی چاره داره ، تجربه خودم رو بخون بهت کمک می‌کنه

فقط نمی‌دونم چند تا امتحانت مونده اونایی که مونده رو با تمام وجود بخون مطمئن باش صد خودتو بذاری(بدون توجه به نتیجه )هم نتیجه ت خوب میشه هم از لحاظ روانی آروم میشی

باشه عزیزم ممنونم  میدونی کلا امیدی ندارم که به جایی برسم هدفی ندارم خستمه کلا

اینکه ناامید و احتمالا افسرده شدی قبول ولی به این فکر کن میخوای این وضعیت ت درست بشه یا نه؟ و دو تا مورد

۱- هیچ کس بیشتر از خودت نمیتونه کمک ت کنه

۲- اگه همین الان کاری نکنی برا این وضع قراره همین طور بمونه حالا حالا ها

سلام ببخشید من کنکور اردیبهشت این درصد ها رو آوردم میشه بگین دندون پزشکی شیراز قبول میشم یا نه؟ زیس ...

سلام من در جریان جزئیات سختی دروس و تخمین رتبه نیستم ولی دندون شیراز مطمئنا رتبه خیلی خوبی میخواد اگه از مشاور های کنکور یا برنامه های تخمین رتبه استفاده کنی راهنماییت میکنن

به نظرم فعلا تمام تمرکز ت رو بذار رو کنکور تیر ، بعدا به اندازه کافی فرصت برای انتخاب رشته و تصمیم گیری درباره اینا هست

استرس چیو داری؟ نهایتش نمیشه دوباره امتحان میدی همه چی چاره داره ، تجربه خودم رو بخون بهت کمک می‌کنه ...

آخه نمیخوام پشت بمونم 

به نظرت میشه که دوازدهم که نهایی میدم یازدهن هن ترمیم کنم همزمان؟