2777
2789
عنوان

بیاین حرف بزنیم

93 بازدید | 52 پست

حوصلمون سر رفت 

از هرچی دوس دارید صحبت کنید از چیزای ک دوس دارید داشته باشید 

از زیبایی ...👄💅

آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیلیمو رو دانلود کن توی اوقات بیکاریت فیلم ببین خیلی خوبه

اگه فیلم بین باشی

آقا هستم آقا 😐 مواظب باشید ریپلای نکنید بعدش بگید تازه فهمیدم کاربر آقا هستی😤                           سوالات در زمینه علمی اعتقادی سیاسی زناشویی خانوادگی موفقیت داشتید در خدمت هستم همونطور که قبلا بودم🌹

اعصابم خورده 

نامزد من و نامزد رفیقم پسر خاله ان و از تمام رازهای زندگی هم باخبرن

۳ روزه نامزد دوستم استوری میذاره آنلاین میشه جواب دوستمو نمیدههههه

امروز بهم گفت بعد از دیشب این دوتا پیش همن از نامزدم پرسیدم چی شده چرا جواب پریا رو نمیده میگه نمیدونم چیزی گفته بهم مثل سگگگگ داره دروغ میگه😐😐

منم قسم خوردم جوابشو ندم تا بگه

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
اعصابم خورده  نامزد من و نامزد رفیقم پسر خاله ان و از تمام رازهای زندگی هم باخبرن ۳ روزه نامز ...

امان از این رفاقت ها .دقیقا منم همین نمونه مشکلات رو دلرم

فیلیمو رو دانلود کن توی اوقات بیکاریت فیلم ببین خیلی خوبه اگه فیلم بین باشی

میگن اشتراک میخواد ،نمیدونم چنده و چجوری پرداخت میشه

من یه داستان خوندم از گلشیری الان  یکی هم صبح خیلی باحال بود سبز مثل طوطی، سیاه مثل کلاغ  ...

از کجا میخونی گل 

میگن اشتراک میخواد ،نمیدونم چنده و چجوری پرداخت میشه

نه

من اشتراک نگرفتم، ولی با نت ایرانسل وارد میشم، یه فیلم کامل میبینم فقط چند مگا از ترافیکم کم میشه

آقا هستم آقا 😐 مواظب باشید ریپلای نکنید بعدش بگید تازه فهمیدم کاربر آقا هستی😤                           سوالات در زمینه علمی اعتقادی سیاسی زناشویی خانوادگی موفقیت داشتید در خدمت هستم همونطور که قبلا بودم🌹
اعصابم خورده  نامزد من و نامزد رفیقم پسر خاله ان و از تمام رازهای زندگی هم باخبرن ۳ روزه نامز ...

واااااای خداااااااااا چقققققققققققدر وزززززه هستن این پسراااا یعنی بقران پشماااااام 

نه من اشتراک نگرفتم، ولی با نت ایرانسل وارد میشم، یه فیلم کامل میبینم فقط چند مگا از ترافیکم کم میش ...

با همراه اول برم ،یه فیلم ببینم چقد نت میخوره ؟ 

عزیزم کتاب نیمه تاریک ماه ( مجموعه داستان های هوشنگ گلشیری) نشر نیلوفر  الان نمی‌دونم قیمتش ...

مرسی گلو♥️