2777
2789
عنوان

بیاین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 52 پست
یه سوال در مورد بدن پرسیدم خودشیرینا اومدن چون تازه وارد بودم شک کردن  با این حال ک اون سوالو ...

توی ددی سایت هم خیلی میگن که فضای نی نی سایت مسمومه، همش تاپیک راجع به خیانت، همش وحشی گری، بی احترامی به آقایون و حتی خود خانمها و..... 

به هر حال متشکرم

فیلم در جستجوی خوشبختی رو هم اگه ندیدی ببین خیلی خوبه

آقا هستم آقا 😐 مواظب باشید ریپلای نکنید بعدش بگید تازه فهمیدم کاربر آقا هستی😤                           سوالات در زمینه علمی اعتقادی سیاسی زناشویی خانوادگی موفقیت داشتید در خدمت هستم همونطور که قبلا بودم🌹
توی ددی سایت هم خیلی میگن که فضای نی نی سایت مسمومه، همش تاپیک راجع به خیانت، همش وحشی گری، بی احترا ...

نی نی سایت افتضاهه، 

مرسی گلو ندیدمش امشب میبینم 

آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نی نی سایت افتضاهه،  مرسی گلو ندیدمش امشب میبینم

نمیدونم الان من یکی تو این افتضاح بازار، چی میخوام تو این سایت😐

تشکر، آره حتما ببین

آقا هستم آقا 😐 مواظب باشید ریپلای نکنید بعدش بگید تازه فهمیدم کاربر آقا هستی😤                           سوالات در زمینه علمی اعتقادی سیاسی زناشویی خانوادگی موفقیت داشتید در خدمت هستم همونطور که قبلا بودم🌹
نمیدونم الان من یکی تو این افتضاح بازار، چی میخوام تو این سایت😐 تشکر، آره حتما ببین

برای سرگرمی خوبه ،تجربه هم میشه کسب کرد ازش 

برای سرگرمی خوبه ،تجربه هم میشه کسب کرد ازش 

درسته

اعصابم خورده کرایه خونمون شد ۵ 

مشتری برا مبلام نیست 

روحیمم خرابه افسردم 

شدیدا نیاز دارم 20 تومن پول داشتم میرفتم تزریق بوتاکس و فیلر .و خریدن لباس های اسپرت لش 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

اعصابم خورده کرایه خونمون شد ۵  مشتری برا مبلام نیست  روحیمم خرابه افسردم  شدیدا ن ...

😔 ندونبه، چدونبه