gilda_s مدیر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2206 عنوان بیاین حرف بزنیم | مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 52 پست حوصلمون سر رفت از هرچی دوس دارید صحبت کنید از چیزای ک دوس دارید داشته باشید از زیبایی ...👄💅 آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀 1403/03/14 | 18:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rose_16 عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 2262 واااااای خداااااااااا چقققققققققققدر وزززززه هستن این پسراااا یعنی بقران پشماااااام به خدا یعنی اعصابم خرابههههه ﮼طُدَرمـانِزخمهایِوجودِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
gilda_s مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2206 کاش ابروهام پر بود میرفتم تهشو مثل سر شمشیر تیز میکردم ۰ولی حیف کم پشت و باریکن😂 آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀
gilda_s مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2206 میشه غر بزنم؟ اره همه چی مجازه 🥲💜 آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀
noooshafarin عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 6359 مرسی گلو♥️ قربونت الان یه مجموعه کتاب پونزده جلدی تاریخ هخامنشیان رو خریدم منتظرم تا بیاد دیگه تحمل ندارم🥹🥹🥹
تیف عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 5314 اره همه چی مجازه 🥲💜 حالم بده نصف شب از درد از خواب پریدم هرچقدر میخابم باز خابم میاد همه کارام مونده استرس دارم بی حالم کلا روز بدیه..
gilda_s مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2206 به خدا یعنی اعصابم خرابههههه توروخدا بخاطر هیچکس اعصاب خودتو خورد نکن ارزش نداره من همیشه حرص خوردم ولی تهش آدم خوبه یکی دیگه شد خودتو بی تفاوت نشون بده آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀
سمندریان1371 عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 111 با همراه اول برم ،یه فیلم ببینم چقد نت میخوره ؟ میگن با ایرانسل خیلی عالیهشاید با همراه اول بیشتر حجم بگیره ازتخب خط ایرانسل بذار،،، به جاش، تا احساس خستگی بابیحوصلگی کردی زود میپری پای فیلیمواگه هم که نه خب اشتراک بگیر، به هر حال خیلی خوبه آقا هستم آقا 😐 مواظب باشید ریپلای نکنید بعدش بگید تازه فهمیدم کاربر آقا هستی😤 سوالات در زمینه علمی اعتقادی سیاسی زناشویی خانوادگی موفقیت داشتید در خدمت هستم همونطور که قبلا بودم🌹
noooshafarin عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 6359 به خدا یعنی اعصابم خرابههههه چند سالشه شوهراتون چقققققققققققدر در به درن پیش از اینکه شما از اونا چیزی بگین با هم ساخت و پاخت کردن که با شما دوتا کل بندازن و به قول معروف گربه رو دم حجله بکشن
gilda_s مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2206 حالم بده نصف شب از درد از خواب پریدم هرچقدر میخابم باز خابم میاد همه کارام مونده استرس دارم بی حالم ... وای منم تا ۱۱ ظهر میخوابم احساس خستگی و بی حالی دارم کاش یذره انرژی تو وجودم بود از درد چی ؟؟؟ ببین یه برنامه درست بریز برا کارات آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀
rose_16 عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 2262 چند سالشه شوهراتون چقققققققققققدر در به درن پیش از اینکه شما از اونا چیزی بگین با هم ساخت و پ ... هر دو ۲۴ موندم چی بگم رفیقم طفلی داره جون میده ﮼طُدَرمـانِزخمهایِوجودِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
جیگرطلا_ عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 2719 الان دو نفر میاد میگن ربات همستز << کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم😔 >>
gilda_s مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2206 میگن با ایرانسل خیلی عالیه شاید با همراه اول بیشتر حجم بگیره ازت خب خط ایرانسل بذار،،، به جاش، تا ... مرسی گلو💜 آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀
تیف عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 5314 وای منم تا ۱۱ ظهر میخوابم احساس خستگی و بی حالی دارم کاش یذره انرژی تو وجودم بود از در ... پریودم اونم تو این گرمای سگی فک کنم کمخونی دارم انقد بی حالم همیشه نمیتونم تکون بخورم خاهر که بخام برنامه بریزم
gilda_s مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2206 الان دو نفر میاد میگن ربات همستز 😂😂یه گروه هستن کاش دو نفر بود آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀