2777
2789
عنوان

بیاین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 52 پست
واااااای خداااااااااا چقققققققققققدر وزززززه هستن این پسراااا یعنی بقران پشماااااام 

به خدا یعنی اعصابم خرابههههه

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توروخدا بخاطر هیچکس اعصاب خودتو خورد نکن ارزش نداره 

من همیشه حرص خوردم ولی تهش آدم خوبه یکی دیگه شد 

خودتو بی تفاوت نشون بده

آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀
با همراه اول برم ،یه فیلم ببینم چقد نت میخوره ؟ 

میگن با ایرانسل خیلی عالیه

شاید با همراه اول بیشتر حجم بگیره ازت

خب خط ایرانسل بذار،،، به جاش، تا احساس خستگی بابیحوصلگی کردی زود میپری پای فیلیمو

اگه هم که نه خب اشتراک بگیر، به هر حال خیلی خوبه

آقا هستم آقا 😐 مواظب باشید ریپلای نکنید بعدش بگید تازه فهمیدم کاربر آقا هستی😤                           سوالات در زمینه علمی اعتقادی سیاسی زناشویی خانوادگی موفقیت داشتید در خدمت هستم همونطور که قبلا بودم🌹

چند سالشه شوهراتون 

چقققققققققققدر در به درن پیش از اینکه شما از اونا چیزی بگین با هم ساخت و پاخت کردن که با شما دوتا کل بندازن و به قول معروف گربه رو دم حجله بکشن

حالم بده نصف شب از درد از خواب پریدم هرچقدر میخابم باز خابم میاد همه کارام مونده استرس دارم بی حالم ...

وای منم تا ۱۱ ظهر میخوابم احساس خستگی و بی حالی دارم 

کاش یذره انرژی تو وجودم بود 

از درد چی ؟؟؟ 

ببین یه برنامه درست بریز برا کارات 

چند سالشه شوهراتون  چقققققققققققدر در به درن پیش از اینکه شما از اونا چیزی بگین با هم ساخت و پ ...

هر دو ۲۴ 

موندم چی بگم 

رفیقم طفلی داره جون میده

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
میگن با ایرانسل خیلی عالیه شاید با همراه اول بیشتر حجم بگیره ازت خب خط ایرانسل بذار،،، به جاش، تا ...

مرسی گلو💜

وای منم تا ۱۱ ظهر میخوابم احساس خستگی و بی حالی دارم  کاش یذره انرژی تو وجودم بود  از در ...

پریودم اونم تو این گرمای سگی فک کنم کمخونی دارم انقد بی حالم همیشه نمیتونم تکون بخورم خاهر که بخام برنامه بریزم