2777
2789

سلام 

میگم برای اطراف تهران ۶۴۰وام زوجین میدن برای خرید خونه ولی یه نفر میگفت همونم کامل نمیدن مثلا کارشناس میاد میبینه میگه ۴۰۰ تومن به این خونه تعلق میگیره که اونم باز کلی پول اوراق باید براش بدیم ،اینجوریه؟

نه اینجوری نیست  ۶۴۰ میدن ولی باید سال ساختش از یه سالی که نمیدونم چنده پایین تر نباشه و فقط پ ...

چجوریه شرایطش ..میشه توضیح بدید ..

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینجوری نیست  ۶۴۰ میدن ولی باید سال ساختش از یه سالی که نمیدونم چنده پایین تر نباشه و فقط پ ...

اخه من خودمم یه بار زنگ زدم بانک گفتش تا سقف ۶۴۰ یعنی ممکنه پایینترم باشه ،بعد ۶۴۰ تومن ۱۸۰ تومنم اوراقش میشه😑

چجوریه شرایطش ..میشه توضیح بدید ..

یه خونه مثلا یه آپارتمان رو می‌پسندید و بعد میرید بانک مسکن و تقاضای وام میکنید و بعد سند خونه رهن بانک میمونه تا وقتی که تصفیه کنید 

اخه من خودمم یه بار زنگ زدم بانک گفتش تا سقف ۶۴۰ یعنی ممکنه پایینترم باشه ،بعد ۶۴۰ تومن ۱۸۰ تومنم او ...

کی گفته ۱۸۰ اوراقش میشه؟؟؟

خودت برو و قشنگ بپرس 

فکر کنم یه ماه پیش بود همسرم گفت ۷۰ تا ۸۰ تومنه اوراقش 

بعد سقف ۶۴۰ هست یعنی میتونی تا ۶۴۰ بگیری 

قشنگ یه روز یه ساعت وقت بزار و برو بانک مسکن 

کی گفته ۱۸۰ اوراقش میشه؟؟؟ خودت برو و قشنگ بپرس  فکر کنم یه ماه پیش بود همسرم گفت ۷۰ تا ۸۰ تو ...

پرسیدم اتفاقا البته بانک گفت اگه ۱۶۰ وام جعاله و ۴۰ تومن وام فرزند روهم بردارید ،۱۸۰ تومن میشه اوراقش

ما میخوایم بگیریم اگه خدا بخواد

چه خوب پس اگه گرفتی لطف میکنی به منم بگی

ببین ما اطراف تهران دیدم مثلا خو۱۴۰۰  هست اگه ۷۰۰ نقدینگی داشته باشیم ۲۰۰ تومن هم رهن بره۶۴۰  تومن هم وام بدن میتونیم بگیریم ولی یکی دوتا بنگاهی بهمون گفتن که مثلا اینجا ۳۰۰ ۴۰۰ وام میدن تمام ۶۴۰ رو نمیدن) (نمیدونم چرا اینجوری گفتن ) بعد من میترسم ادم بره جلو معامله کنه بعدش وام اونقدی ندن مجبور میشیم ضرر فسق معامله بدیم

من تازه پرسیدم از بانک 

باید اوراق بخری که قیمتش رو همون روز که میخوای بخری باید استعلام بگیری ممکنه بالا پایین بشه 

اینجوری که مثلا اگر وامتون ۶۴۰ میلیون تومن هست به ازای هر پونصد هزار تومن باید یه ورق بخری که باتوجه به قیمت روزش باید محاسبه کنی چقدر میشه ،قیمت اوراق مسکن هم توی سایت ها متونی انلاین ببینی 

هم بانک مسکن اوراق داره هم بانک ملی

خونه حتما باید سند دار باشه روی خونه قولنامه ای نمیتونی بگیری

یه وام جعاله هم میتونی بگیری 

و اینکه اقساطش هم زیاده باید بتونی اقساطش هم پرداخت کنی 

به ازای هر فرزند هم یه مبلغی بیشتر بهت وام میدن

منم دنبالش بودم ولی اقساطش زیاد بود نمیتونستم پرداخت کنم