2777
2789
وقتی دنبال حرامی، حلال ازت دور میشه  این سنت الهی هست

من دوسال کامل پاک پاک بودم و نمازم رو میخوندم و نذر میدادم و کلی کار خوب و هیچ فایده ای هم نداشت اگ حرفت درست بود توی اون دوسال خدا رحم میکرد

تو چرا خوب نمیخونی داره مبگه ازدواح  نباید اشنا بشه  تو چطور شوهر کردی حالا &nbs ...

آشنایی واسه این خانم جوکه

خودشو فکرکنم لای گونی پیچیدنش بسته بندیش کردن فرستادنش خونه شوهر همونجا واسه اولین آنباکس شده و اولین بار شوهرشو دیده

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسال کامل پاک پاک بودم و نمازم رو میخوندم و نذر میدادم و کلی کار خوب و هیچ فایده ای هم نداشت اگ ...

قرآن گفته آیا همین که بگویید ایمان آوردیم به حال خود رها می شوید 

این دنیا محل آزمایش و امتحان 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
بعدشم من امسال تو دینی اینهمه سنت خوندم همچین جمله ای توش نبود میشه بگید از کجا این سنت اللهی رو اور ...

عزیزم بذار بزرگتر بشی و البته اگه واقعا دنبال حقیقت باشی به این نکته هم میرسی.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
من دوسال کامل پاک پاک بودم و نمازم رو میخوندم و نذر میدادم و کلی کار خوب و هیچ فایده ای هم نداشت اگ ...

با خدا که نباید معامله کرد

فقط دو سال پاک زندگی کردین؟ 

بقیه ی زندگی چی؟ 

هر کار خدا حکمتی داره ولی توی ظرف نجس چیز پاک سرو نمیشه.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
رابطه قبل ازدواج باچارچوب خیلی هم خوبه نتیجش میتونه یه ازدواج عالی وپایدارباشه

بله البته کاملا زیر نظر هر دو خانواده و صرفا برای آشنایی ازدواج 

نه مثل استارتر عزیز که توی پسرهای مختلف دنبال همسر میگرده

اللّهم عجّل لولیک الفرج
آشنایی واسه این خانم جوکه خودشو فکرکنم لای گونی پیچیدنش بسته بندیش کردن فرستادنش خونه شوهر همونجا و ...

نه آشنایی واسه من جوک نیست ولی واقعا ناراحت کنندس که دختر قدر و منزلت خودشو ندونه و بین پسرای خیابون دنبال همسر برای خودش و پدربرای فرزندان آیندش بگرده.

ازدواج من سنتی بوده

اللّهم عجّل لولیک الفرج
نه آشنایی واسه من جوک نیست ولی واقعا ناراحت کنندس که دختر قدر و منزلت خودشو ندونه و بین پسرای خیابون ...

تعبیر قشنگی اصلا نداری

یه آدم دنبال یه جفت برای خودش باشه چه اشکالی داره؟ 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

تعبیر قشنگی اصلا نداری یه آدم دنبال یه جفت برای خودش باشه چه اشکالی داره؟ 

دور از جون، اون حیوانه که دنبال جفته

دختر ارزشمند، خودش دنبال جفت نمیگرده،

قدر و ارزش خودشو میدونه و انتخاب میشه.

اللّهم عجّل لولیک الفرج