2777
2789

شغل ندارم_نمیژارن تنها برم بیزون و کافه و جایی_ امور بانکی و مالی رو بلد نیستم( نزاشتن تنها برم که یاد بگیرم) ارتباطات اجتماعیم افتضاح(از بس نرفتم)_دانشگاه میبرنم تنها نمیزان برن- مترو تو عمرم سوار نشدم- خونه دوستم نمیزارن برم _دوس پسر نمیتونم داشته باشم

توروهدا بگین کسی هست با این سن و مثل من؟

خُنیاگر؛اگزیستانسیالیست؛نیچه🤍؛فلسفه🤍؛ روانشناسی🤍؛گربه دوست🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا مثل تو بودم

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

منم همینجور   من ک یک بچه دارم و خونه پدررمـ سالدگذشته   رفتم گواهی نامه بگیرم کقتی کلاس آیین داشتم داداشم   میمود همرام 😶😐

ـ ن دانشگاه هیچی هیچی صفرممممممممممم😐😐😐

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

منم عین‌ خودتم‌ دقیقا فقط فقط یه کار رو میزارن‌ برم‌ ک اونم خودم‌ قبول نکردم

وگرنه‌ هیچ‌ جایی‌ نمیزارن‌ خودم بدم 

چن‌ روز پیش‌ میخواستم‌ بلیط  کنسرت بگیرم‌ بابام‌ گفت یا با مامانت میری‌ یا نمیری

منم دوتا بلیط گیرم‌ نیومد‌ نذاشتن‌ برم

۴۵ ۵۵

بچه اولی ؟؟ معمولا رو بچه اول خیلی سخت گیری هست 

یا تک دختر ها 

ناراحت نباش خیلی از پدر مادر ها اینجوری هستن 

اوضاع جامعه خیلی خرابه اونا هم نگرانن 

اما نگرانیش گاها خیلی زیاه روی میشه 

باهاشون صحبت کن 

از مشاور کمک بگیر 

ولی مطمئن باش دوس پسر آش دهن سوزی نیست 

۹۹ درصد پسرا هدفشون از دوستی رابطه جنسیه 

خیلی درگیرش نباش

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
منم عین‌ خودتم‌ دقیقا فقط فقط یه کار رو میزارن‌ برم‌ ک اونم خودم‌ قبول نکردم وگرنه‌ هیچ‌ جایی‌ نمیز ...

میبینم دخترای ۱۶ سالع ۱۷ ساله ازادانه میرن هرجا

میبینم ۱۸ ساله های اینجا ازدواج میکنن😐

من چرا نباید بتونم برم تو اجتماع به تنهایی؟

بچه اولی ؟؟ معمولا رو بچه اول خیلی سخت گیری هست  یا تک دختر ها  ناراحت نباش خیلی از پدر ...

نه اول نیستم 

اخع زبین من که ۱۶ ۱۷ سالم نیس

۱ سال دیگه یه فرد بالغم

۲۰ ساله 

بعدم قک کن با یه پسر خوب اشنا شدم؛ حتی نمیتونم برم کافه باهاش اون حاضره بیاد پارک سر کوچه؟😐😂