2777
2789
عنوان

از وضعیتم گاهی گریم میگیره با ۱۹ سال سن چرا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 50 بازدید | 35 پست

عزیزم من کاملا درکت میکنم.من فشار ی که روم بود حتی ازتون بیشتر بود.تا یه خیابون ساده و باشگاه باید جواب پس میدادم.حتی خودشون هم من رو جایی نمیبردن.فقط میگفتن باید درس بخونی.توی همچین شرایطی درس خوندن،خییییلی سخته.ادم خسته میشه.ولی چاره چیه؟زندگی ناعادلانه هست.کاشکی حداقل به حرفشون گوش داده بودم.برای فرار از سختی ها،رفتم ازدواج کردم با یکی که آدم بدی نیست.ولی اصلا همو درک نمی‌کنیم.شاید اگر درسمو خونده بودم،به بعضی از آرزوهام می‌رسیدم.ولی الان،یه آدم غمگینم.که حتی حوصله وتوان الکی خندیدن برای دل بچه هام هم ندارم.درستو بخون،یه شغلی داشته باش،مستقل شو .تا وقتی توی خونه اونا باشی،باید به حرفشون گوش بدی.فقط استقلال،مشکلتو حل می‌کنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مقصر این موضوعو پدرت میدونم ک ب داداشت اجازه دخالت داده

داداشم خیلی دوسم داره و بخ قول خودش میخاد مراقبت کنه

اخه مثلا نمییگیرن تو بیرون بکشنم یا بهم تجاوز کنن که

یا من نخاستم بعد ۸ شب بیرون باشم که

مثلا پسرا تیکه میندازن یا مزاحم میشن؟

رقتن تو جاهای شلوغ جوابشه

یا تو مترو و اتوبوس بهم تعرض میشه؟

خودشونم میدونن انقد عاقلم که نرم خونه یه پسر

یا میدونن از سیگار و مواد مخدر و عرق متنفرم 

خُنیاگر؛اگزیستانسیالیست؛نیچه🤍؛فلسفه🤍؛ روانشناسی🤍؛گربه دوست🤍
تو دیگه زیادی ساده ای خواهر جان

ارع  خیلی😐😐

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏