2777
2789
عنوان

از وضعیتم گاهی گریم میگیره با ۱۹ سال سن چرا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 50 بازدید | 35 پست
میبینم دخترای ۱۶ سالع ۱۷ ساله ازادانه میرن هرجا میبینم ۱۸ ساله های اینجا ازدواج میکنن😐 من چرا نبا ...

دقیقا منم دوستای‌ خودم همسنای‌ خودم میبینم از هر لحاظ ازادن‌ ولی من‌ نه. باورت‌ میشه بین‌ دوستام‌ فقط و فقط منم اینطوریم‌ همشون‌ هر هفته باهم میرن‌ بیرون‌ به منم میگن‌ منم هی بهونه‌ الکی میارم‌

دیگه چن وقتی خجالت میکشیدم‌ دیگه بهونه‌ بیارم‌ گوشیمو‌ خاموش میکردم که اگه زنگ زدن بدونن‌ خاموش‌ بوده گوشیم‌ و ندیدم:)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجور   من ک یک بچه دارم و خونه پدررمـ سالدگذشته   رفتم گواهی نامه بگیرم کقتی کلاس آ ...

تو دیگه زیادی ساده ای خواهر جان

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
من با ۲۷ سال سن هنوز استخدام نیستم شغلمم ثابت نیست هنوز دوست پسر هم که هرچی نداشته باشی بهتر هست و ...

مگه تنها میتونم برم مطب مشاور ؟😂

خُنیاگر؛اگزیستانسیالیست؛نیچه🤍؛فلسفه🤍؛ روانشناسی🤍؛گربه دوست🤍
اون بخش نداشتن دوست پسر عالیه باورکن اما باید بزارن بلد باشی تو اجتماع از پس خودت بربیای

اگه یه پسز ازم خوشش اومد منم همینطور

با هم دقیقا چیکار کنیم یه بیزون نمیتونم برم

یا تو ماشینش باشم

نه اول نیستم  اخع زبین من که ۱۶ ۱۷ سالم نیس ۱ سال دیگه یه فرد بالغم ۲۰ ساله  بعدم قک ک ...

ببین من در آستانه ۳۰ سالگی هستم 

اونموقع ک حدودای ۲۰ سالم بود وقتی سخت گیری خانوادم رو میدیدم خیلی برام سخت بودد میگفتم من دیگه بزرگم عقل دارم 

ولی الان ک حدود ۳۰ سالمه میبینم واقعا ۲۰ سالگی سنی نیست ک ادم پخته باشه 

ادم تو اون سن اوج هیجانات و احساسه خیلی از تصمیمات منطقی نیست 

درصد اشتباهت خیلی زیاده 

من موافق سخت گیری خانواده ها در این حد نیستم 

اما از خانواده هایی که بچه هاشون رو ول کردن هم بیزارم 

راجب دوست پسر دختر خوب پسر خوب که قصدش از دوستی کافه رفتن باشه وجود ندااااره 

من ب واسطه کارم با هم سن های شما در ارتباطم هم دختر هم پسر

ابداااا پسرا هدفشون اون چیزی نیست ک تو دنیای فانتزی دخترا هست ! 

اگه تن میدی به این روابط ک هیچ خودت میدونی 

اگه نه نرو سمتش !! 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
ببین من در آستانه ۳۰ سالگی هستم  اونموقع ک حدودای ۲۰ سالم بود وقتی سخت گیری خانوادم رو میدیدم ...

ولی این کارشون به ضرر منه

با ۱۹ سال سن مهارت و ارتباط اجتماعیم صفره 

اگه یه پسز ازم خوشش اومد منم همینطور با هم دقیقا چیکار کنیم یه بیزون نمیتونم برم یا تو ماشینش باشم

احتمالأ باوجود اخلاق خانوادت فقط ازدواج سنتی رو قبول دارن اما واقعا جامعه خیلی بزرگ کارای بانکی مترو کارت ها پایانه مسافربریا بازار و.....اینا بنظرم باید بلد باشی ک بتونی از پس خودت بربیای خواهر برادر بزرگتر اصلا کمک نیستن یعنی پدر و مادرت نرم بشن

احتمالأ باوجود اخلاق خانوادت فقط ازدواج سنتی رو قبول دارن اما واقعا جامعه خیلی بزرگ کارای بانکی مترو ...

پدر و مادرم کاری ندارن داداش بزرگترم نیمزارع