2777
2789
عنوان

آموزش کامل همستر

432 بازدید | 37 پست

👇🏻چندتا نکته خیلی مهم👇🏻

🟡اول این پروژه ها رایگانن یعنی ورودی ندارن. کلا تو ایردراپای پولی من به شخصه شرکت نمیکنم شما هم نکنید.

🟢دوم یس کوین جدید و دبلیو کوین با هم همکاری دارن

تو یس کوین اصلی پائول دوروف مدیر تلگرام لیگ داره و حمایتش میکنه

پس بخواد میتونه بی دلیل یس کوین جدید و دبلیو کوین رو ببنده.

هنوز معلوم نیست حامیان یس کوین جدید و دبلیو کوین کیا هستن که انقدر ممبر گرفتن اما گفتم که بدونید جریانش چیه باید ببینیم آقای دوروف با یس کوین جدیده یا رقیبشه🤗

❌️هیچ وقت تمام انرژیتونو برا یه بازی نذارین❌️

الان همه چسبیدن به تپسواپ

ما نمیدونیم کدومش بیشتر سود میده پس👇🏻

به جای اینکه فقط برا دو سه تا بازی وقت بذاری

همون وقت رو روی  ۳تا یا یازده تا البته  مطمینشو براتون‌پیدا میکنم  پخش کن

اینجوری خیلی کم ریسکتره و برآیند بهتری داره💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#آموزشی

اگر میخواید در هر ۱۲ ساعت 216 هزار سکه استخراج کنید؛ این سه تا کار رو باید به درستی انجام بدید

1️⃣ابتدا با خرج ۲۰۰ هزار سکه، ربات استخراج اتوماتیک سکه رو فعال کنید (کادر آبی رنگ)

2️⃣: قسمت Recharging Speed (کادر قرمز رنگ) رو تا لول ۵ ارتقا بدید❌

3️⃣: هر ۱۲ ساعت وارد ربات بشید

4️⃣اون دو قسمت بالا که یه دست🖐🏻 و یه باتری❌هست تا لول ۱۰و ۹ هم بره بالا کفایت میکنه الکی سکه هزینه نکنید براش.

🔴پاسخ به سوالات پر تکرار شما

سوالاتتون :

من نمیتونم تسک هارو بگیرم تو چنل ها عضو نمیشه چیکار کنم؟

بخاطر اینکه حجم ورودی به اون کانال زیاده باید از فولد کانالهایی که براتون آماده کردیم استفاد کنید

من رباتو میزنم باز نمیکنه چیکار کنم ؟

اول باید حواستون باشه که با فیلتتترشکن ربات رو باز کنید اگه صفحه سیاه اومد تلگرامتون رو آپدیت کنید

⁉️تپ سواپ رو چی پشتیبانی میکنه؟آیا بدردمون میاد یا الکی هستش؟

در جواب باید بگم ارز سولانا پشتیبانش هست و صدرصد اگه رو این ربات هزینه کردن پشت سرش داستان هایی هستش و ما هم باید سنگمون رو بندازیم✍️

اینارو هم ارتقا بدید 😀

اولیش که نوشته Multitap برای افزایش تعداد کلیک کردن( یعنی هر چقدر بیشتر افزایش بدید با هر بار ضربه زدن بهتون سکه بیشتر میده)

دومی که نوشته Energy limit  برای افزایش انرژی هستش هر چقدر افزایش بدید انرژی بیشتر میشه و میتونید بیشتر کلیک کنید ✅

کارایی

Multitap

وقتی در صفحه اصلی دارید سکه می‌زنید و ۱ دونه ۱دونه میده با  کلیلک روی گزینه Multitap میتوانید خرید کنین که با هر یک بار خرید 1 دونه اضافه میشه به اون بخشی که می‌زنید رو سکه

Energi LImit

تعداد اون قسمت پایین صفحه که از 500 تا هست افزایش میکنه با هر بار خرید 500 تا اضافه میشه

Recharging speed

تعداد پر شدن ⚡️با هر بار خرید 1دونه  افزایش میده

من نمیدونم این سکه هارو ب پول تبدیل میکنیم؟🤔🤔🤔🤔

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

🔵قسمتی که آبی رنگ کردم وقتی ⚡️اعداد 0 شد میتونین اینو بزنین سریع پر میشه

🔴قسمتی که قرمز کردم وقتی  این قسمت بزنین ۵ برابر میکنه اعدادی که کلیک میکنین رو سکه

و هر 10 ساعت  شارژ میشن و میتونین ۲ بار از هر کدوم استفاده کنین

دوستان خیلی هاتون میگید که چرا این بخش ماموریت ها نیست برامون یا فقط یدونه هست کلا برا بعضی ها یا یدونه هست یا 5 تا  یا مشکل از فیلللترشکنتون‌ یا نت اگه هم مشکل از اینا نباشه به احتمال یا باگ خورد که نمیاره یا دیگه کلا نیست