2777
2789
عنوان

آموزش کامل همستر

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 37 پست

دوستان  شما میتونین با خرید این 3 کارت

🔵There are two.....

🔵USDT ON TON

🔵TON+Hamster kombat =success

با خرید این 3 کارت میتونین صاحب ۵ میلیون سکه بشید  ولی برای خرید این ۳ کارت باید 1میلیون60 هزار سکه داشته باشین

و ازتون کم میکنه و بهتون 5 میلیون  سکه میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

✅️دوستان برای گرفتن آیتم آخری میم باید تو قسمت دوم PR&Team  وقتی رفتین

🔵اول اونی که آبی کردم باید  5 بار خریداری کنین تا لول 5 بشه

🔴و بعد اونی که قرمز کردم باید 10 بار خریداری کنینتا لول 10 بشه

🔰وقتی خریداری کردنی قفل آیتم آخری باز میشه و اونو گرفتین 5 میلیون بهتون میده

در تب task (گزینه 2 ) شما میتونید با انجام سه تا کار 400 هزار امتیاز همون اول بگیرید که برای ارتقا دادن میتونید ازش استفاده کنید

در تب boost ( گزینه ۲ ) هم میتونید امتیاز گیریتون رو ارتقا بدین

تب task         گزینه 1 و 2 هر روز 3 بار بهتون قدرت چند برابر ماین بیشتر میده گزینه

گزینه 3 میتونید با ارتقای این گزینه به طور مثال با هر بار کلیک کردن عدد ماین رو از 3 به 4 برسونید

گزینه 4و5 هم میتونید با ارتقاش میزان مخزن و سرعت پر شدنش رو ارتقا بدین

فول انرژی برای افزایش مخزن

توربو سرعت استخراج و چند برابر میکنه واسه تایم محدود

مولتی تب برای افزایش تعداد ضربه مثلا با هر ضربه دو عدد پوینت رو به سه عدد میرسونه

انرژی لیمیت هم برای افزایش مخزنتون

ایردراپ, [۲۰۲۴/۶/۳،‏ ۱۰:۳۰]

[🖼 ⭐⭐نکته خیلی مهم⭐⭐

دوستان حتما حتما هر روز به بخش earn و بعد daily برید کلایم کنید تو همین ۱۰ روز بهتون حدود ۷ میلیون سکه میده

نباید بین روزها وقفه بیوفته.

⭐⭐نکته خیلی مهم⭐⭐

دوستان حتما حتما هر روز به بخش earn و بعد daily برید کلایم کنید تو همین ۱۰ روز بهتون حدود ۷ میلیون سکه میده

نباید بین روزها وقفه بیوفته.

ایردراپ, [۲۰۲۴/۶/۳،‏ ۱۰:۳۰]

[🖼 عکس]

برای اینکه رباتتون قشنگ براتون استخراج کنه الان چهارتا عکس براتون می‌فرستم .

اونجایی ک علامت میزنم سعی کنید برسید به اون مرحله ها و او قسمت‌های ربات .

اگه بتونید همه قسمت هارو تا لول ۱۰ الی ۱۳ برسونید خیلی خوب میشه براتون ساعتی ۹۰ هزارتا براتون استخراج می‌کنه

که هر 3 ساعت باید سر بزنید و تخلیه کنید ربات رو که میشه هر سه ساعت 270 هزار سکه که تو 12 ساعت میشه 1/200/000 سکه به راحتی میتونید خودتون برسونید بالا سکه خوبی استخراج کنید .