2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نایلون بزارم؟روغن باید بمالم به نایلون،یا خودش جدا میشه؟

آره پلاستیک از نونوایی بگیر پلاستیک‌های اونا خوبن

قشنگ بازش کن بزار تو سینی یکم روغن بریز کف دستت بعد بمال به پلاستیک 

آروم آروم لواشکت رو بریز نه خیلی کم نه خیلی زیاد که ضخیم بشه بعد بزار جلوی آفتاب

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

آخه اینجا روستا هست،همه اش هم باد میاد،گرد وغبار،قاصدک

اگر پشه بند داشته باشین میشه گذاشت زیر پشه بند دیگه هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

باغ زردآلو داریم،خواستم بفروشم،گفتم کیلویی چهل،گفتن گرانه،منم گفتم اصلا نمی فروشم خودم لواشک و مربا ...

مربای زردآلو؟ تا حالا نخوردم 

خوشمزه است؟ 

تا حالا درست کردین لواشک و مربا؟ اگه دفعه اول باشه ریسک بزرگیه

مربای زردآلو؟ تا حالا نخوردم  خوشمزه است؟  تا حالا درست کردین لواشک و مربا؟ اگه دفعه اول ...

مرباشو زیاد درست کردم،خوشمزه میشه،ولی لواشک تا حالا درست نکردم 

مرباشو زیاد درست کردم،خوشمزه میشه،ولی لواشک تا حالا درست نکردم 

اول یه سینی کوچیک درست کن ببین چطور میشه اگه تونستی خوب درستش کن شروع کن به حجم زیاد درست کردن 

البته یکی هم باید کمکت باشه دست تنها خسته میشی