2777
2789

این بار سومه ک داره بهم سیلی میزنه بخدا بابام هیچ وقت دست روم بلند نکرد هیچ وقت 

اما این شوهر نامردم توی یکسال ۳ بار زده توی صورتم 

دیشب بخدا انقدر محکم کوبید ک مثل توی فیلم ها صدای بلندی بلند شد 

تا چن دقیقه صورتم داغ بود .

سر اینکه ما شام خونه مادر شوهرم بودیم بعد مادرش گفت میخوایم فلان چیز رو بخریم شوهرم در جوابش گفت فعلا نخرین من این ماه چک دارم بزارین برای ماه بعد

وقتی اومدیم خونه بهش گفتم چرا به مامانت اونطوری گفتی چک تو چه ربطی به اونا داره 

قراره تو پول اون وسیله رو بدی ؟

من این موضوع رو ازش سوالی پرسیدم یدفعه دیونه شد گفت به تو چه ربطی داره اصلا میخوام من بدم داد و هوار بعدش ۲ بار محکم گلوم رو گرفت و آخرش یدونه خوابوند در گوشم 

از صبح همش اومده بوسم کرده بغلم می کرد منم بهش محل ندادم الان هم رفته سرکار دوس ندارم ناهار بیاد خونه 

واقعا من  چیزی نگفتم من شریک زندگیشم خب میخواستم بدونم این قراره پول اون وسیله رو بده چرا باید اینطوری بکوبه توی صورتم 😔😔😔😔

خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 

بهم بگین چه رفتاری کنیم همیشه هم توی بدترین دعوا ها بیشتر از یکروز قهر نبودیم چجور رفتار کنم تا ادن شه دیگه نزنه توی صورتم نمیخوام قهر کنم برم 

خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برین مشاوره

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

چجوری اشنا شدین

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

به نظرم جایی برای موندن نیست

کنترل خشم نداره

پس فردا بچه بیاری حوصله طفل معصوم رو نداره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

زورش ب خونواده ی بیشعورش نمیرسه رو تو دست بلند میکنه

بشونش سرجاش تا این غلطا نکنه

وقتی اومد حتما برو دکتر بگو گوشم از وقتی زدی وز وز میکنه و صدا باهاش نمیشنوم

بروحتما یه خرج سنگین بزار سر دسش

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

حداقل فعلا بچه دار نشو ببین چی میشه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

من نمیدونم رفتارای دیگه اش چجوریه اما اگه خیلی موضوع جدیه برو پیش روانشناس ازش مشورت بگیر...اونا متخصصن قطعا بهتر میتونن راهنمایی کنن

اگه نمیخوای حضوری بری ام مشاور تلفنی بگیر

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین