2777
2789
عنوان

بین دوراهی عشق و عقل گیر کردم

39 بازدید | 43 پست

دوستان من نزدیک پنج ساله که جدا شدم و الان ۲۵ سالمه

دوسال پیش عاشق ی نفر شدم و باهم وارد رابطه عاشقانه شدیم خیلی همو دوس داشتیم و داریم اما بحث و دعوا هم زیاد داریم جوری ک دفه اخر یکماه باهم قهر بودیم و تموم کرده بودیم

خیلی خاطره های خوب باهم داریم

روزای خوب زیاد داریم تفاوت سنیمون هم ۱۵ساله

اما مهری که این اقا تو دلم داره هیچکس تا الان نداشته

خانوادش مخالف من هستن شدیدا.... این اقا حالا ک برای من خواستگار اومده ترسیده میگه بیا عقد کنیم خونه زندگی تشکیل بدیم  اونا مجبورن راضی میشن اما من میگم نه باید بیاین خاستگاری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این از عشق و عاشقیم 

حالا یه خاستگار برام اومده 

پسر دوست پدرم هست شغلش نیرو انتظامی حقوق ماهیانش۱۵تومن ولی داره درس ادامه میده رشته حقوق برای ارتقا شغلی دوبار تو عقد جدا شده

من دیشب باهاش صبحت کردم خیلی ادم منعطفی هست

میگه خرج پدر مادرمم با منه ولی از اون طرف همه کشاورزی های پدرش دستشه. تک پسره و بچه ارشده

یه جمله کلیشه‌ای طور هست میگه راهی که با عقلت نرفتی رو بعدا مجبوری با عقلت برگردی

به نظرم تو یه جاهایی خیلی درسته این حرف

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

عاقل باش شما یکبار شکست خورده ای منطقی رفتار کن نه احساسی 

باید خانواده اش بیایند خواستگاری 

اختلاف ۱۵ سال سن چیز کمی نیست 

یک ماه غیبت تو این یکماه کجا بوده چیکار میکرده برات سوال نیست