2777
2789
عنوان

با شوهر بی احساس باید چه رفتاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 93 پست

بايد همين حرف ها رو به خودش بگي . مطمئن باش خودشم ميدونه كه بايد بهت محبت كنه . ولي مقدار محبت كردن رو نميدونه . باور داره كه تو مثل خودشي . ولي اگر يه بار با همديگه بريد پيش يه مشاور و اون به شوهرت بگه كه ديدگاه زن و مرد چقدر در اين مورد فرق داره اونوقت ميفهمه كه خيلي بيشتر از اين بايد بهت محبت كنه . شايد فكر ميكنه كه ناز كردن يعني لجباز بودن . يعني قيافه گرفتن . يعني تنفر . و ... . اگر بهش توضيح داديد ولي تغيير نكرد يعني اين آدم ذاتش همينه و تغيير دادنش كار سختيه . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه بگم الان تو رو خیلی از خانما تجربه کردن

دوم اینکه سعی کن به جای بیقراری روی مهارت های خودت کار کنی مثل چی؟ عزت نفس، مهر طلب نبودن، خودتو سرگرم کارای خودت کن، به خودت شادی هدیه کن با کارهای خوب و لذتبخش خوب، برو دیدن عزیزانت ، انقدر مشغول خودت و علایقت باش که اصلا دیگران فکر کنن تو یک لحظه هم به رفتار اونا فکر نمیکنی از جمله همسرت ،

بعد اینکه تو رفتارت لوندی و ناز داشته باش و مهربون و خواستنی باش و اینکه اصلا ناز شوهرتو نکش اما مهربون باش ، علایق شوهرتو بشناس و گاهی باهاش همراهی کن ، مردها از زن های آویزون ، گریه کن ، غر بزن و ضعیف خوششون نمیاد 

زنی که بفهمن تصاحبش کردن خیالشون رو راحت میکنه و دیگه برای داشتنش تلاش نمیکنن

این متنو کپی کن اجرا کن این تجربه سالها زندگیه و سالها اذیت و شکست و موفقیته 😉

ترک هست شوهر منم

ماشاالله خواهر ...قدرش را بدون ...خوشبخت باشید.ناراحت نباش.تو خون و ژن ترک ها و مردای ما همینه .زنهاشون مدام با همین شوخی و خنده دارند..مردا هلشون میدهند.زنها دوباره میان سراغشون .یواش یواش یخشون باز میشه .

شمالی ها داماد ما طمالیه یک جور زن دوست هستند.ترکها هم مرداشون یک جور.

...پس دیگه اصلا ناراحت نباش

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

خیلی سخته افسرده شدم دوست دارم باهم حرف  های خوب بزنیم ، شوخی کنیم ، ولی اون اصلا اینطور نیس اک ...

بابامه با مامان هم اینجور بود....خصلت های مردای مان ....فانتزی اصلا بلد نیستند‌...ولی زنهاشون یک جوری دوست دارند....

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

اینجا همه سن و سالی میچرخن

خواسی در خواست بده

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
وای اسی نگرانت شدم شاید دلش جای دیگست واقعا اگه اینطور باشه عذاب وجدان تورو نمیگیره؟ اه 

چه طرز حرف زدن خانم. بفهمیت گاهی یه جمله نا پخته شما میتونه چه آتشی به جون زندگی یه آدم بندازه. کمی فکر کردن بد نیست. واقعا که

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....

تو سعی کن بهش نزدیک بشی

باهاش از چیزای کوچیک و بچگانه زندگیت بگو

سعی کن شادش کنی با حرفات 

هی غر غر نکن بجاش یه دفتر خاطرات بگیر توش خاطراتتو اینکه دوس داری امروز چه رفتاری از شوهرت میدیدی رو توش بنویس بزار جایی که ببینه و تو دید باشه

درد و دل کن باهاش 

مثلا به بهونه ماساژ دادنش وقت بخر واسه حرف زدنت دلیل این سردیشو بپرس ازش بخواه که به ساعتی تو روز واسه باهم بودن وقت بزارین