2777
2789
عنوان

مصرف قرصای ضدافسردگی و.........😪😪😪

199 بازدید | 69 پست

سه چهار ماه تحت نظر دکتر هستم هرماه قرصا رو عوض میکنه بااینکه من مشکلی باهاشون ندارم .این دفعه اخری پوکساکیم .ایمی پرامین و دپریلکس داده.

اما اطرافیان ک استفاده میکنن مثلا دونوع ک بهشون ساخته هردفعه همونو براشون تجویز میکنن مثلا مادربزرگ شوهرم ۲۰ ساله که داره یک مدل قرص میخوره و حالشم خوبه .بنظرتون روش دکتر من خوبه یا اینای دیگ ‌دکتر من گفت عوض کنم ک وابسته نشی خب این یعنی چی کسی ک بیمار باید قرص بخوره دیگ من حاظرم تااخر عمرم قرص بخورم ولی مثل قبل نباشم .اردفعه عوض میکنه خب عوارض قرصا هم متفاوت اون قبلیا حالت تهوع سردرد بازاین سه تایی ک داده یبوست و پوستم داغون شده حس میکنم کدر شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهرمنم هردفه عوضشون میکنه براش دکتر

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓
همشون وابستگی میارن  عوض کنه بهتره

اینو همه میدونیم بعدازقطع قرص علائم باشدت بیشتری برمیگردن ..پس بهتر اینه تااخر قرص بخوریم مثل اینایی ک دیابت دارن یا فشار یا بیماری قلب ک باید مرتب قرص بخورن

به نظر من تحقیق کن یک روانپزشک واقعا خوب در زمینه مشکلت پیدا کن 

و حتما هم جستجو کن ببین تشخیصش چی هست و تشخیص هم کار یکی دوتا دکتر نیست باید از چندتا روانشناس حرفه ای تو تشخیص هم پرسید 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بهش دپاپکس هم میگن بمنم اینو داد ماه پیش به همراه بوسپیرون .یبوست شدید داشتم باهاش ...دائم همینو است ...

من عوارضی ندارم باهاش چند ماه خوردم خوب شدم قطع کردم علایم بدتر از عمیشع برگشته الان دو‌شبه باز میخورم

عزیزم میشه بگی علائمت چیا بود؟

منم حس میکنم افسردگی دارم

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ